Τα πρωταπριλιάτικα του thrakisports και των άλλων…

Καλό μήνα! Έφυγε η Πρωταπριλιά και ήρθε η ώρα να μάθεται ότι ο… Ιβάν Σαββίδης ναι μεν αγόρασε την ΣΕΚΑΠ, αλλά μέχρις εκεί. Ούτε την χορηγία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ούτε του Πανθρακικού αναλαμβάνει, ούτε φυσικά υπήρξαν οι συναντήσεις του ελληνορώσου επιχειρηματία με Τζίμα και Καραουλάνη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως γράφαμε… “κατ’ αποκλειστικότητα”.

Όσοι το πιστέψατε, πολύ απλά πέσατε θύματα της πρωταπριλιάτικης φάρσας μας. Όσο για το τι επέλεξαν τα άλλα τοπικού περιεχομένου αθλητικά sites; Έχουμε και λέμε:

 

Το Xanthisports έγραψε: “Μεταγραφική-βόμβα μεγατόνων σκάει απο ώρα σε ώρα καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία κλείνει στην Ξάνθη για τον επόμενο 1,5 χρόνο , με τον Ουρουγουανό πρώην άσσο του ΠΑΟΚ να αφήνει στα «κρύα του λουτρού» τους ανθρώπους της Ντιναμό Μινσκ και να παίρνει τον δρόμο προς τα Πηγάδια. To deal κλείστηκε στο δρόμο προς το Μινσκ.. Πληροφορίες θέλουν τον Πάμπλο Γκαρσία να δέχεται τηλεφώνημα απο την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα απο άνθρωπο της Ξάνθης ο οποίος του κατέθεσε δελεαστική πρόταση για συνεργασία των δύο πλευρών για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ο Ουρουγουανός άσσος ο οποίος είναι λάτρης της Ελλάδας δεν το σκέφτηκε και πολύ και πήρε αμέσως τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ακριτική ομάδα. Ανακοινώνεται και μπαίνει αμέσως σε αγωνιστική δράση… O Γκαρσία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δήλωσε στους ανθρώπους  που τον συνοδεύουν ότι είναι πανέτοιμος  να τεθεί στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη και να αγωνιστεί δίπλα στον Σερζ Ντιε του οποίου είναι και μεγάλος θαυμαστής καθώς και οι δύο διακρίνονται για το δυναμικό τους παιχνίδι. Μπορεί ηλικιακά οι δυο παίχτες να μην «γεμίζουν» το μάτι σε πολλούς όμως στο γήπεδο δίνουν τις κατάλληλες απαντήσεις κάτι το οποίο περιμένουν άπαντες στην Ξάνθη. Τελικά η ομάδα δεν θυμίζει «τρελοκομείο» μόνο στην απόδοση της αλλά και στο μεταγραφικό τομέα καθώς έχει βαλθεί να τρελάνει και τους πιο φανατικούς οπαδούς της..”.
 
H mikrikerkida εγραψε:    “Ήταν ολοφάνερο! Ο Επιτρόπου εδώ και καιρό ήθελε να αποχωρήσει από τα Πηγάδια.Στην Ξάνθη ψαχνόντουσαν 6 μήνες να βρούνε αντικαταστάτη με τον Παπαδημητρίου και τα λοιπά μέλη της διοίκησης να περνάνε συνεντεύξεις για τον νέο υπεύθυνο των εγκαταστάσεων στα Πηγάδια. Ποιος θα μπορούσε να επιβλέπει την κατάσταση; Ποιος θα ήταν αυτός που θα διαδραμάτιζε τον…συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε Ξάνθη και Πανόπουλο;Η λύση ήταν μπροστά τους.Ο επόμενος Επιτρόπου βρέθηκε και είναι εδώ για να αποτελέσει τον νέο υπεύθυνο των οργανωτικών θεμάτων της Σκόντα Ξάνθης.Η χτεσινή συνάντηση είχε διάρκεια 45′ μόλις καθώς δεν θα αργούσαν Παπαδημητρίου και Πανόπουλος να συμφωνήσουν μαζί του.Ήταν θέληση όλων…! Ο νέος υπεύθυνος στα οικονομικά και οργανωτικά θέματα της ομάδας είναι ο… …ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΡΔΟΥΛΗΣ!!!! Καλή επιτυχία και από εμάς στον Ξανθιώτη Star…”.
 
Τέλος, το paratiritis-sports έγραψε:  “Ελληνική παροικία πρόκειται να στηθεί στην Αδριανούπολη, καθώς δίπλα στον Χρήστο Ταπούτο θα αγωνιστεί ακόμα ένας Έλληνας Forward, ο οποίος μάλιστα κατάγεται από την Θράκη. Ο λόγος για τον 22χρονο Γιώργο Μαλτσάκη, ο οποίος αγωνίζεται με την φανέλα του ΑΟ Σερρών και θα μεταβεί αύριο στην Αδριανούπολη, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του Ταστιμούρ στη μάχη της παραμονής. Ο νεαρός Forward ξεκίνησε την καριέρα του από το Σπάρτακο Διδυμοτείχου, ενώ συνδύασε με επιτυχία σπουδές και μπάσκετ, καθώς μαζί με τη μεταγραφή του στην Ηράκλεια Σερρών είναι κοντά σε πτυχίο στο ΤΕΙ Λογιστικής Σερρών αυτό το καλοκαίρι. Βέβαια η μεταγραφή του στην OLIN ίσως τον βγάλει εκτός ρυθμού, παρόλα αυτά σίγουρα πρόκειται για μεγάλη στιγμή για το μπάσκετ της Θράκης, καθώς ανεβάζει το επίπεδο του μπάσκετ της περιοχής.  Σϋμφωνα με πληροφορίες από την γειτονική πόλη, ο Μαλτσάκης θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Άγκυρα το επόμενο Σάββατο ενώ πηγές αναφέρουν πως ο νεαρός Εβρίτης φόργουορντ είναι στο στόχαστρο ομάδων της Α1 για την ερχόμενη σεζόν. Σίγουρα πάντως με αυτήν την μεταγραφή εκτοξεύονται οι μετοχές του…”

 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΤΗΝ ΣΕΚΑΠ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, ΤΟΝ ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚODA ΞΑΝΘΗ.  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ Ο ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ.