Ο “Γκόγκος” στην υποδοχή του Εθνικού!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης  –  

Ξεχωριστή ήταν η υποδοχή της αποστολής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο αεροδρόμιο το βράδυ της Κυριακής, μια ημέρα μετά την εξασφάλιση της εισόδου στα πλέι οφ της τετράδας και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Πολλοί φίλοι της ομάδας μπορεί να μην πήγαν στο “Δημόκριτος”, πήγε όμως ο Γιώργος Φωτιάδης. Ο “Γκόγκος” που αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα με την υγεία του, που έδωσε και δίνει την μάχη και που αναδεικνύεται πάντα νικητής.

Ο “Γκόγκος” που είχε συγκινήσει όλη την Αλεξανδρούπολη με τον αγώνα του. Αυτό το παιδί λοιπόν, φορώντας την φανέλα και το κασκόλ του Εθνικού, έσπευσε στο αεροδρόμιο να ευχαριστήσει τους παίκτες για την μεγάλη αυτή χαρά που γεύτηκε εξαιτίας τους.

Αναμφισβήτητα, ήταν η καλύτερη υποδοχή που θα μπορούσαν να έχουν οι παίκτες του Εθνικού επιστρέφοντας στην Αλεξανδρούπολη έχοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο στο τσεπάκι, για πρώτη φορά μετά από 32 ολόκληρα χρόνια.

Στην φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος ο “Γκόγκος” στο facebook τον βλέπετε στην μέση, ανάμεσα στον Γρηγόρη Κοντοστάθη και τον Κωνσταντίνο Βλαχόπουλο. Όπως λέει και το σύνθημα, “Γκόγκο, γερά, στο γήπεδο ξανά…”.