Η απάντηση του προέδρου της ΓΕΑ σε διαδικτυακές επιθέσεις

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης  –  

Πλήθος είναι τα σχόλια στο ίντερνετ για την απόφαση της ΓΕΑ να μην ταξιδέψει το Σάββατο στα Γιάννενα για τον αγώνα με την ΑΓΣΙ, με αποτέλεσμα η ομάδα της Ηπείρου να κερδίσει στα χαρτιά με 3-0 και να εξασφαλίσει την παραμονή της, οδηγώντας στον υποβιβασμό την ιστορική ΧΑΝΘ της Θεσσαλονίκης.

Βλέποντας αυτές τις επιθέσεις των ανώνυμων σχολιογράφων στα εξειδικευμένα με το βόλεϊ blogs, ο πρόεδρος της ΓΕΑ Γιώργος Ξενουδάκης βγήκε επώνυμα και υπερασπίστηκε την απόφαση της ομάδας του, περνώντας μάλιστα στην… αντεπίθεση. Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

“Η ΓΕΑ σε όλο το πρωτάθλημα είχε 18 – 20 αξιόμαχους παίκτες (έμπειρους και λιγότερο έμπειρους) όπου όλοι είχαν τις ευκαιρίες τους (αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε της συμμετοχής μας στην Α2). Χάθηκαν παιχνίδια από το πουθενά όμως σε κανένα από τα χαμένα παιχνίδια δεν έγινε τόσος ντόρος όσο για το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Αλεξανδρούπολη με τα Ιωάννινα. Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά πως η ομάδα των Ιωαννίνων στην Αλεξανδρούπολη κέρδισε γιατί έπαιξε καλύτερα από εμάς, δεν της κάναμε καμία χάρη. Σε ότι αφορά τα περί λάσπης τα επιστρέφουμε σε αυτούς που την εκτοξεύουν και μεταβιβάζουν τα προβλήματα της ομάδος τους στις πλάτες άλλων.
Δεν άκουσα ούτε διάβασα από αυτούς τους υπερασπιστές της διαφάνειας του πρωταθλήματος ούτε μια φορά να μας προτείνουν, πως αυτή η ομάδα ( ΓΕΑ ) όπως και άλλες τις περιφέρειας, τα καταφέρνουν ( οικονομικά ) έως σήμερα και συνεχίζουν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.
Σήμερα λοιπόν όσοι μας βαφτίζουν ρυθμιστές μήπως γνωρίζουν πόσα χρήματα χρειάζονται ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ για να πάνε στα Ιωάννινα; Μήπως γνωρίζουν που είναι η ομοσπονδία ή κάποιοι συνεχίζουν να θεωρούν ότι όλες οι ομάδες έχουμε τα ιδία έξοδα; Η Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης ήταν είναι και θα είναι καθαρή ομάδα χωρίς παρασκήνια και δεν μπορεί να την λασπώσει κανένας όσο και αν προσπαθεί.

Ο Πρόεδρος της Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης
Ξενουδάκης Γιώργος”