Βράζουν στην Αλεξανδρούπολη με τον Δ. Καζάζη

«Bράζουν» στην Αλεξανδρούπολη αλλά και στη Σύρο, με την ήττα του Ολυμπιακού και τη συμπεριφορά του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καζάζη, για την ομάδα που κατέβασε στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οπως ορθά αναφέρει το volleynews, οι Αλεξανδρουπολίτες έχουν κάθε λόγο να λένε: «πέρυσι ο Καζάζης ως προπονητής του Παναθηναικού μας παρακαλούσε να πάμε στην Πάτρα και να κερδίσουμε την ΕΑΠ για να σωθεί η ομάδα του. Παίξαμε για την τιμή του Εθνικού και για κανέναν άλλον, κερδίσαμε τόσο τον Παναθηναικό, όσο και την ΕΑΠ και έλυσαν μόνοι τις διαφορές τους. Τώρα όμως πήγε με τον Ολυμπιακό κι έχασε 3-0. Τώρα παίζουμε με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό, αντί του Παμβοχαικού».
 
Βέβαια, όπως σωστά επισημαίνει το site, του Εθνικού δεν μπορεί να του φταίει μόνο η ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, αφού αν η ομάδα του Έβρου κέρδιζε με οποιοδήποτε σκορ την Κηφισιά, θα τερμάτιζε τρίτη και θα έπεφτε πάνω στον Παμβοχαϊκό. Ωστόσο κανείς δεν θα πρέπει να παραγνωρίζει αυτήν την περίεργη ήττα του Ολυμπιακού με κατεβασμένα τα χέρια από τον ΠΑΟΚ, που μένει να δούμε στους ημιτελικούς που αρχίζουν την ερχόμενη Παρασκευή κατά πόσον θα αποδειχθεί “σοφή” κίνηση. Γιατί πολύ σίγουροι δείχνουν στον Ολυμπιακό για τα ματς με τον Εθνικό.
 
Μεγαλύτερος εκνευρισμός όμως υπάρχει στην Σύρο, όπου περίμεναν ήττα του ΠΑΟΚ για να μπουν στην τετράδα, αλλά τελικά έμειναν εκτός πλεί οφ και θυμήθηκαν την περσινή ήττα του Ολυμπιακού από την ΕΑΠ, αλλά κι το γεγονός ότι ο Δημήτρης Καζάζης έχασε από τον αδελφό του Στέλιο. Βέβαια για τον Ολυμπιακό υπάρχει ελαφρυντικό, ότι μετά από ένα μεγάλο στόχο, είναι λογικό να υπάρχει κοιλιά στην ομάδα. Μένει όμως να δούμε αν αυτή θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα, που ξεκινούν οι ημιτελικοί με αντίπαλο τον Εθνικό…