Σκληρή απάντηση Άρη στις καταγγελίες Πανθρακικού

 

Η «κίτρινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στα όσα καταγγέλλουν οι άνθρωποι της ομάδας της Κομοτηνής για τον αγώνα των δυο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (θυμηθείτε τα ΕΔΩ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανταποδίδει τις ευχαριστίες στην ΠΑΕ Πανθρακικός για την άψογη… φιλοξενία στο παιχνίδι του α’ γύρου στην Κομοτηνή.

Μια… φιλοξενία, το μενού της οποίας περιελάμβανε φτυσίματα και κλοτσιές στο τζάμι του booth που παραχώρησε η ΠΑΕ Πανθρακικός στους ιθύνοντες στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Σε ό,τι αφορά δε, την ανακοίνωση που θυμήθηκε αίφνης και με καθυστέρηση να βγάλει σήμερα η ΠΑΕ Πανθρακικός σχετικά με την χθεσινή αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, κάνοντας λόγο –μεταξύ άλλων- για «μεθυσμένους» μπράβους –υπαλλήλους, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς και ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για μυθεύματα.

Κύριοι, ο ΑΡΗΣ, ο οποίος πριν από μερικές μέρες συμπλήρωσε 99 χρόνια ζωής, έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του, φιλοξενώντας με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ΠΑΕ της Superleague εξέδωσαν ανακοινώσεις ευχαριστώντας την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την άψογη φιλοξενία.

Κύριοι, ο ΑΡΗΣ δεν έχει να αποδείξει τίποτε και σε κανέναν. Από μόνος του είναι μια Ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».