Στιγμές χαλάρωσης μετά την έξοδο στην Ευρώπη…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης  – 

Στην Αθήνα παραμένει η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αφού η επιστροφή στην Θράκη έχει προγραμματιστεί με βραδινή πτήση.

Έτσι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να εκμεταλλευθούν το ρεπό που τους έδωσε ο Σάκης Μουστακίδης, με τον οποίο ανταλλάζουν πολλά πειράγματα αφού πάνω από όλα είναι μεταξύ τους φίλοι και οικογένεια. Είναι χαρακτηριστικό το ενδιαφέρον που έδειξε ο προπονητής να μελετήσει το… tablet ενός από τα “παιδιά” του, τα οποία συγκεντρώθηκαν γρήγορα γύρω του για να τον… διδάξουν τα μυστικά των νέων τεχνολογιών. Όσο τους παίρνει ο καιρός βέβαια, γιατί από Δευτέρα ξαναρχίζουν οι προπονήσεις και μάλιστα σε εντατικούς ρυθμούς, ενόψει των πρώτων δύο ημιτελικών με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο.

Το μεσημέρι (αφού όλοι ξύπνησαν αργά, όχι μόνο εξαιτίας του ξενυχτιού που ακολούθησε από την υπερένταση του αγώνα αλλά και εξαιτίας της αλλαγής ώρας) οι περισσότεροι πήγαν βόλτα στο The Mall, ένα από τα πιο μεγάλα πολυκαταστήματα της Αθήνας που βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων από το ξενοδοχείο Civitel στο οποίο έχει καταλύσει από το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα. Εκεί μπορεί βέβαια να μην ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά, υπάρχουν όμως πολλά εστιατόρια και καφετέριες τις οποίες τίμησαν δεόντως οι παίκτες αλλά και το προπονητικό τιμ του Εθνικού.

Μάλιστα, η παρέα των μικρών ανέβασε και σχετική φωτογραφία στο ίντερνετ. Δράστης ως συνήθως ο Κοντοστάθης που μια εικόνα με τους Ραφαήλ Κουμεντάκη, Ανέστη Δαλακούρα και Ιβαν Ραϊτς που μάλλον τράβηξε ο Δημ.ητρης Γραμματικάκης,  την πόσταρε στο προφίλ του facebook, αποσπώντας μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες 70 like (!!!). Ο μεγάλος αριθμός ίσως οφείλεται και στο σχόλιο που συνόδευσε την φωτογραφία: “Eurwpi erxomasteeee”…