Αισιόδοξος ο Βλαχοδήμος για το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ

Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Παναγιώτης Βλαχοδήμος δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος του ΠΑΟΚ και το αποτέλεσμα του ντέρμπι εξαρτάται από την απόδοση των “ερυθρόλευκων” παικτών.

 

 

“Είμαστε πρωταθλητές. Το κερδίσαμε με το σπαθί μας με τα παιχνίδια που κάναμε όλη τη χρονιά και δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να σκέφτεται ότι θα έρθει στο Φάληρο για να δείξει πως είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, ωστόσο αν εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε, τότε ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν, ούτε στην έδρα του, ούτε εκτός. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία τύχη να μας κερδίσει. Θεωρώ πως είμαστε ανώτεροι του αντιπάλου.

Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και ο ΠΑΟΚ έχει αδυναμίες. Τις ξέρουμε, τις έχουμε διαβάσει και έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτές, χωρίς ωστόσο να παραγνωρίζουμε και τις δικές μας αδυναμίες. Θα προσέξουμε να περιορίσουμε ή ακόμα και να εξαφανίσουμε τα λάθη μας και από εκεί και πέρα θα χτυπήσουμε τον αντίπαλός εκεί που δεν μπορεί να αντιδράσει”.

Ο Βλαχοδήμος έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας: “Θέλω να πω σε όλους τους φιλάθλους ότι είμαι πολύ περήφανος που τους δώσαμε τη χαρά με το 40ο πρωτάθλημα και το 4ο αστέρι στη φανέλα μας. Θέλουμε πάντα να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο, με θέαμα και τίτλους.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να τους ζητήσω να είναι πάντα δίπλα μας όπως το κάνουν και να συνεχίσουν να μας στηρίζουν. Δεν έχουμε μόνο το ματς με τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα για τον κόσμο, τη διοίκηση, τον πρόεδρο και τους εαυτούς μας”.