Το pregame του κρίσιμου αγώνα Αρης – Πανθρακικός

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος –

Ματς – τελικός είναι το παιχνίδι του Άρη με τον Πανθρακικό στη Θεσσαλονίκη (30/3, 17:15) καθώς θα κρίνει πολλά για το μέλλον τους στην Σούπερ Λίγκα, ειδικά μετά την ήττα της ομάδας της Κομοτηνής από την Ξάνθη.

Οι δυο ομάδες έχουν έναν βαθμό διαφορά, με τους «κίτρινους» να είναι αυτή τη στιγμή στη ζώνη υποβιβασμού με 25 πόντους και τον Πανθρακικό 26. Γίνεται αντιληπτό πως η μεταξύ τους «μονομαχία»  είναι πολύ κρίσιμη και για τις δυο ομάδες, με βάση και το πρόγραμμα που έχουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αυτό ακριβώς αναλογιζόμενη, η διοίκηση του Άρη έκανε έκληση στους οπαδούς της ομάδας να γεμίσουν το “Κλεάνθης Βικελίδης” και μάλιστα   έβαλε γενική είσοδο εισιτηρίου μόλις 10 ευρώ. Οι παίκτες του Πανθρακικού αναμένεται να αντιμετωπίσουν καυτή ατμόσφαιρα, καθώς οι κίτρινοι επιδιώκουν τη νίκη για έναν επιπλέον λόγο: για να πάρουν ρεβάνς για την εξευτελιστική ήττα του πρώτου γύρου. Στον αγώνα στην Κομοτηνή στον πρώτο γύρο ο Πανθρακικός πέτυχε ευρεία νίκη με 4-0, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντικό σε περίπτωση ισοβαθμίας.  

Ας δούμε τις ομάδες, τις οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν Αρης και Πανθρακικός…
Άρης: Πανθρακικός (εντός), Ατρόμητος (εκτός), Αστέρας Τρίπολης (εντός), Ξάνθη (εκτός)
Πανθρακικός: Άρης (εκτός), ΟΦΗ (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Ολυμπιακός (εκτός).

Στον αγωνιστικό τομέα, η αποστολή του Πανθρακικού ταξίδεψε τελικά παρόντος του Δημήτρη Παπαδόπουλου για την Θεσσαλονίκη. Η προετοιμασία της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με μία πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. 

 

 

Στη συνέχεια ο Παύλος Δερμιτζάκης με τους συνεργάτες του ανακοίνωσαν τα 19 ονόματα της αποστολής με ένα εξ αυτών να ήταν και αυτό του Παπαδόπουλου. Όπως είναι γνωστό, εκτός αποστολής θα έμεναν οι Αντώνης Λαδάκης και Βαγγέλης Κοντογουλίδης που είναι τραυματίες με τον δεύτερο να χάνει όλη την χρονιά μετά από τον τραυματισμό του στο τελευταίο παιχνίδι του Πανθρακικού, το εντός έδρας με την Skoda Ξάνθη όπου είχε τραυματιστεί στον ώμο του.

Εκτός αποστολής έμεινε επίσης και ο Ντιόγκο που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Άρη. Αναλυτικά την αποστολή του Πανθρακικού αποτελούνε οι: Κουτσόπουλος, Βρονταράς, Σκλιοπίδης, Στάθης, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης, Μουνάφο, Κάσελαν, Μίνγκας, Βαχίρουα, Μπαικαρά, Λουσέρο, Τζάνης, Γωνιάδης, Παπαδόπουλος και Καθάριος. Αυτό πλέον που απομένει να φανεί είναι αν τελικά ο Παπαδόπουλος θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

 

Την ίδια ώρα, με την απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την  αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Τάτο και Κοέλιο, οι οποίοι επιστρέφουν στην αποστολή, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Κοτσαρίδης, Ψυχογιός, Ηρακλής, Γιαννίτσης, Αντωνιάδης και Ρένια. Από τη προπόνηση απουσίαζε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος λόγω ίωσης όμως συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Η αποστολή του Άρη:  Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

 

Τον κρίσιμο αγώνα θα διευθύνει ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος από την Αθήνα έχοντας ως συνεργάτες τους επίσης Αθηναίους Αντώνη Καρατζίκα και Γιάννη Τουμπακάρη, με τέταρτο τον Γιώργο Κομίνη (Θεσπρωτίας) και παρατηρητή τον Δημήτρη Γκρούτση (Κορινθίας). Όπως επισημαίνουν φόρουμς οπαδών του Άρη, ο Μάνταλος είναι ένας από τους διαιτητές που ξυπνούν μόνο αρνητικές μνήμες στους κίτρινους, αφού οι κίτρινοι με αυτόν διαιτητή δεν έχουν κερδίσει.

Την πρώτη φορά που… συναντήθηκε η κιτρινόμαυρη ομάδα μαζί του ήταν πριν από περίπου δυο χρόνια, όταν ηττηθηκε με 0-2 από τον Πανιώνιο. Λίγο καιρό μετά διαιτήτευσε τον εκτός έδρας αγώνα του Άρη αγώνα με την Λάρισα, που έληξε 2-2 και άφησε με πολά παράπονα τους κίτρινους. Φέτος, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής τον περασμένο Νοέμβριο, ο Άρης με Μάνταλο διαιτητή ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την ομάδα του Άρη, ενώ επίσης είχε σφυρίξει και το παιχνίδι του Αρη με τον Πλατανιά.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Nova, ταδιοφωνικά από πλειάδα σταθμών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που αναμεταδίδονται και στην Θράκη ενώ διαδικτυακά θα υπάρχει live ενημέρωση από το thrakisports, που θα βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα και θα καταγράψει λεπτό προς λεπτό όλα τα γεγονότα πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα…