Photos: Η άφιξη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Αθήνα

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης  –

Ακριβώς στις 12:07 μετά το μεσημέρι, σχεδόν δηλαδή τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη του πιο κρίσιμου αγώνα στην ιστορία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τα τελευταία 30 χρόνια, έφτασε η αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο “Civitel Attik” της Αθήνας.

Η ομάδα ταξίδευσε από την Αλεξανδρούπολη με την πρωινή πτήση ανήμερα του αγώνα, όπως συνηθίζονταν για λόγους οικονομίας όλη τη χρονιά και όπως κάνουν και οι αντίπαλες ομάδες όταν έρχονται στον Έβρο. Τους παίκτες περίμενε στο ξενοδοχείο ο Άκης Σιδηρόπουλος, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσίαζε όλη την εβδομάδα από τις προπονήσεις, καθώς βρίσκονταν στην πρωτεύουσα.

Αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής, οι παίκτες αποσύρθηκαν στα δωμάτιά τους και ακολούθως θα κατέβουν για ένα ελαφρύ γεύμα και για να τους μιλήσει ο προπονητής Σάκης Μουστακίδης. Η αναχώρηση για το γήπεδο αναμένεται λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι, αφού το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Μαρούσι και η απόσταση μέχρι το Ζηρίνειο της Κηφισιάς δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά.

Οι παίκτες και το προπονητικό και διοικητικό τιμ της ομάδας, αν και ταλαιπωρημένοι από το ταξίδι, δεν δίσταζαν να εκφράσουν στο thrakisports την αισιόδοξία τους για τη νίκη που θα σημάνει την είσοδο στην τετράδα της κανονικής περιόδου της Volley League και την εξασφάλιση της εξόδου στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Το thrakisports βρίσκεται κοντά στην ομάδα και θα σας μεταδίδει οτιδήποτε νεώτερο και φυσικά θα έχει live τον μεγάλο αγώνα μέσα από το Ζηρίνειο

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη της ομάδας, πριν λίγο, στο ξενοδοχείο…