Μεγάλη νίκη για τη Νίκη!

Μεγάλη νίκη πέτυχαν τα κορίτσια της Νίκης στην πρώτη τους μάχη στη Θεσσαλία. Στην Ελασσόνα επικράτησαν με 3-1 σετ και επε΄στρεψαν στις νίκες μετά το άτυχο εντός έδρας αποτέλεσμα κόντρα στον Εύοσμο. Τα κορίτσια της νίκης με εξαίρεση του κακό δεύτερο σςτ, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και έφτασαν δίκαια στη κατάκτηση των τριών βαθμών.

 

Η Νίκη ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, χωρίς λάθη με καλή υποδοχή κα έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου στ με 25-18. Το δεύτερο σετ ήραν σα να … μην έγινε ποτέ για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης αφού είχαν κακή απόδοση και το έχασαν εύκολα. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική. Το κρίσιμο τρίτο σετ ξεκίνησε με τη Νίκη να προηγείται με 9-12 και 11-14. Η Ελασσόνα ανέβασε την απόδοσή της και πέρασε μπροστά με 19-17. Eκεί όμως, οι παίκτριες του Γιώργου Τεκτονίδη είχαν το σθένος και τα ψυχικά αποθέματα να κάνουν την μεγάλη αντεπίθεση μια παρότι το 22-24 έγινε 24-24 έφτασαν στο 1-2 σετ. Στο τέταρτο, ήταν πολύ ανώτερες και επιβλήθηκαν σχετικά άνετα με 25-19.
Τα σετ: 18-25,25-18, 24-26, 19-25
Η σύνθεση της Νίκης: Λαμπροπούλου, Νικολαίδου, Καράμπαλη, Δεδούση, Καλογεροπούλου, Νατσίδου, λ- Λυμπεροπούλου (Τζιογκίδου, Γίτση, Λαμπρίδου)
Αύριο η νίκη θα δώσει και δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη Λάρισα κόντρα στην ΕΑΛ (16:00).