ΕΠΣ Εβρου: Ισόπαλο το ιστορικό ντέρμπι της Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας  –  

Στο ντέρμπι από τα παλιά, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο ‘’Φώτης Κόσμας’’, Εθνικός και Άλεξ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, με τους φιλοξενούμενους να μένουν πλέον πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ορέστη Ορεστιάδας, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος, η μοναδική αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 18ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε διεκδίκηση της μπάλας του Τσικάκη εντός της περιοχής του Άλεξ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους με τους γηπεδούχους να ψάχνουν μια νίκη γοήτρου και τους φιλοξενούμενους να ‘’καίγονται’’ για την κατάκτηση των τριών βαθμών, χωρίς όμως αποτέλεσμα για κανέναν από τους δύο αντιπάλους.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, το Άλεξ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όταν Βασιλικός και Θάνος έχασαν σημαντική διπλή ευκαιρία μπροστά από τα καρέ του Εθνικού. Στο 83ο λεπτό της συνάντησης, ο νεοεισελθών Τσιφτσής έστειλε με σουτ τη μπάλα στην αγκαλιά του Ελευθεριάδη. Τέσσερα λεπτά μετά, το σουτ του Θάνου έδιωξε με υπερένταση ο Φυσέκης και στο 90’ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είπε ‘’όχι’’ στον Βασιλικό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τονίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Φυσέκης, Τσικάκης, Αρθούρος, Αχπας, Λίτσιος, Μαλασίδης Γ., Πελτέκης, (60΄ Μουχτάρης), Αγοράκης, Μαλασίδης Ι. (68′ Παγωνίδης), Νταλαπέρας (80’ Τσιφτσής), Αγγελακάκης
ΑΛΕΞ: Ελευθεράδης, Κολγκέκα (60 Μπατμανίδης), Θώδης, Παπαχρήστου, Βρύζας, Καλομπρατσίδης, Θάνος, Κοιλιάρης, Γκάκιος (86′ Γρίβας), Κωνσταντινίδης (5′ Μπίκος) Βασιλικός