Φιλική νίκη της Ορεστιάδας επί της Φιλιππούπολης

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καλύφθηκε το αναγκαστικό ρεπό που είχε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς οι «πράσινοι» σε φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Βικτόρια Φιλιππούπολης επικράτησαν με 3-2 και έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

 

Η άρνηση του Γαλαξία να ταξιδέψει στην Ορεστιάδα για την 21η αγωνιστική της Α2 καλύφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την Βικτόρια Φιλιππούπολης του Νικολάϊ Ζελιάσκοφ που πήρε θέση στο γήπεδο και έδωσε ένα ακόμη φιλικό με τους «πράσινους».
Ένα φιλικό που έδωσε την ευκαιρία στον Παναγιώτη Τσακμάκη να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα και απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 της Βουλγαρικής λίγκας να τεστάρει τις αντοχές και τις δυνάμεις των παικτών του εν όψει των αγώνων μπαράζ που έρχονται…
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι του σημερινού φιλικού η Βικτόρια Φιλιππούπολης αν και προηγήθηκε με 0-2 (28-30, 20-25) δεν κατάφερε να φθάσει στη νίκη, αφού οι «πράσινοι» φρόντισαν να αντιδράσουν σωστά και μετά το δεύτερο σετ να κάνουν την ανατροπή.
Με καλό μπλοκ, αλλά και αποτελεσματικές επιθέσεις οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου έδειξαν να ανεβάζουν την απόδοσή τους και με το 25-19 και 25-20 ισοφάρισαν σε 2-2…
Έτσι το παιχνίδι πήγε στο τάϊ-μπρέϊκ όπου οι γηπεδούχοι με το 15-10 να πανηγυρίσουν τη νίκη και να δείξουν σε καλή κατάσταση..
Στα θετικά της αναμέτρησης περνά η επιστροφή του Δημήτρη Βλασακίδη ο οποίος αγωνίστηκε και στα πέντε σετ του φιλικού χωρίς να νιώσει καμία ενόχληση στην μέση του, ενώ για δεύτερο αγώνα, χρόνο συμμετοχής, πήρε και ο Γιάννης Καρδαμανίδης που σιγά- σιγά ανεβάζει ρυθμούς..
ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τσακμάκης) : Καψαλιάρης, Γραμματικόπουλος, Κεμανετζής, Αρχοντίδης, Βλασακίδης, Κουλαξίδης, Κωνσταντινίδης (λ), Νένογλου, Προδρομίδης, Χουσίδης, Καρδαμανίδης.