Η Βασίλισσα κρίνει την άνοδο της Ροδόπης!!!

Γράφει ο Λεωνίδας Κάλφας  –  

Ρυθμιστικό ρόλο για την άνοδο της Ροδόπης ’87 στη Β’ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου γυναικών θα έχει στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (31/3, 16:00), η άλλη ομάδα της Θράκης, οι Βασίλισσες!

Η Ροδόπη ’87 αντιμετωπίζει στην Κοζάνη τον βαθμολογικά αδιάφορο ΠΑΟΚ και αναμένεται να επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας, δεδομένης της βαθμολογικής θέσης και της διαφοράς δυναμικότητας των δύο αντιπάλων. Στο πρώτο γύρο, στο γήπεδο των Υφαντών η ομάδα της Κομοτηνής είχε επικρατήσει εύκολα με 4-0. Παράλληλα, όμως, για να πάρει το μοναδικό εισιτήριο της ανόδου από τον πρώτο όμιλο θα πρέπει να περιμένει και τα ευχάριστα νέα από το Κουτσό, δηλαδή να κερδίσουν οι Βασίλισσες της Θράκης τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από τη Ροδόπη ’87.

Την ίδια ώρα, λοιπόν, στο γήπεδο του Κουτσού, οι Βασίλισσες της Θράκης θέλουν να ολοκληρώσουν την ιδιαίτερα ελπιδοφόρα φετινή τους παρουσία κάνοντας. δώρο στη Ροδόπη ’87! Οπωσδήποτε, το έργο τους δεν είναι εύκολο κόντρα στην ισχυρή ομάδα της Ημαθίας, που μετρά 8 νίκες και μόλις μια ήττα (αυτή από τη Ροδόπη ’87 με 4-0 στην Κομοτηνή) και θέλει τη νίκη, προκειμένου να καταλάβει την πρώτη θέση και την άνοδο στη Β’ Εθνική. Ωστόσο, η ελπιδοφόρα εμφάνιση της ομάδας της Ξάνθης στο πρώτο παιχνίδι, παρά την ήττα με 3-1, αφήνει υποσχέσεις για κάτι ανάλογο και στο κυριακάτικο ματς και γιατί όχι και για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειώσουμε ότι στις δύο αναμετρήσεις της Ροδόπης 87 και του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ (4-0), ενώ η διαφορά των γκολ είναι 36-5 και 51-9 αντίστοιχα.

Στο άλλο βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής, οι Αμαζόνες Καλυβίων υποδέχονται τα Μετέωρα.

 

Η βαθμολογία του πρώτου ομίλου έχει ως εξής:

1. Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 24 (51-9)

2. Ροδόπη ’87 22 (36-5)

3. Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων 15 (22-24)

4. Βασίλισσες Θράκης 9 (13-19)

5. ΠΑΟΚ Κοζάνης 6 (12-23)

6. Μετέωρα 3 (2-56)

 

Το πρόγραμμα και σε παρένθεση οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής έχει ως εξής:

14:00  Μεγ. Καλυβίων, Τρίκαλα: Αμαζόνες Καλυβίων – Μετέωρα (Μαλλιώρας- Κουκουλη – Κουκούλης, Καρδίτσας)

16:00  ΔΑΚ Κοζάνης (Στρατιωτικό): ΠΑΟΚ Κοζάνης -Ροδόπη ’87 [Μαυρίδης-Μήτρου-Συρώκας, Πέλλας)

16:00  Δημ. Κουτσού Ξάνθης: Βασίλισσα της Θράκης -Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας (Δρακίδης -Τριανταφύλλου-Ευγενίδου, Θράκης)