Δώρο… σωτηρίας από ΓΕΑ σε ΑΓΣΙ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης  –  

Η ΓΕ Αλεξανδρούπολης αποφάσισε να μην αγωνιστεί απέναντι στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού στον τρίτο όμιλο της Α2 Ανδρών. 

Η ομάδα των Ιωαννίνων θα πάρει… ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς και θα αφήσει την ΧΑΝΘ κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού, ακόμα και αν πάρει τρίποντο απέναντι στον Πιερικό. 

Το θέμα ήδη προκαλεί αντιδράσεις και πριν την επίσημη ανακοίνωσή του. “Η ΓΕΑ μετά την ήττα που είχε υποστεί στην έδρα της στον πρώτο γύρο λόγω “πειραμάτων” απο τα Γιάννενα, άκουσε πάρα πολλά και “λασπώθηκε” το όνομα της,κάτι που δεν δέχθηκαν ευχάριστα οι παράγοντες της ομάδας που επιθυμούν τη δημιουργία μιας ισχυρής και καθαρής ομάδας που στόχος της θα είναι να λειτουργεί ως φυτώριο του Εθνικού ,αλλά και να παίζει ωραίο βόλεϊ που να προσελκύει νέους φίλους στο άθλημα”, έγραφε το σαλονιτιώτικο μπλογκ liberopvolley επισημαίνοντας ότι “έτσι όπως τάφερε η τύχη το ερχόμενο Σάββατο και μία στροφή πριν το τέλος αντιμετωπίζει στα Γιάννενα την τοπική ομάδα,την οποία εαν κερδίσει με καθαρό σκορ,κάτι που είναι στις δυνατότητες της ΓΕΑ, τότε θα βάλει τους Ηπειρώτες στην μπρίζα”.

Μετά την απόφαση όμως να μην ταξιδέψει στην Ήπειρο, αναμένεται να ακολουθήσουν σφοδρές αντιδράσεις από φίλους της ΧΑΝΘ και γενικότερα την Θεσσαλονίκη, ενώ ήδη στα σχετικά βολεϊκά φόρουμς διατυπώνονται οι πρώτες από αυτές…