Συνελήφθη ο Ντέμης Νικολαΐδης

Ο Ντέμης Νικολαΐδης με δική του πρωτοβουλία και με τα απαραίτητα στοιχεία ανά χείρας, αποφάσισε να παρουσιαστεί οικειοθελώς στην ΓΑΔΑ προκειμένου να ξεκαθαρίσει μια και καλή την συγκεκριμένη υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατηγορίες που εμπλέκουν τους πρώην και νυν προέδρους του δικεφάλου, είναι για την μη καταβολή ΦΠΑ και παρακρατούμενων φόρων λόγω των βεβαιωμένων οφειλών ύψους 4,5 εκατ. ευρώ που υπάρχουν προς το Δημόσιο, από τη μη απόδοση ΦΠΑ την περίοδο 3/2011 έως 12/2011.

Στην επίσκεψη στην ΓΑΔΑ, ο αλεξανδρουπολίτης πρώην παίκτηγς και πρόεδρος της ΑΕΚ συνάντησε και τον εισαγγελέα, στον οποίο και έδωσε όλα τα στοιχεία που είχε στην διάθεση του και στη συνέχεια, όπως ορίζεται από το νόμο ορίστηκε δικάσιμος  για πλημμελήματα, καθώς στην παρούσα φάση οι κατηγορίες δεν αφορούν κακουργήματα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΓΑΔΑ έχει ως εξής: “Συνελήφθη σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 40χρονος ημεδαπός, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 35.600.410,50 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

πηγή sport24.gr