Σούπερ Video: η ανησυχία Τσίπη για Πανθρακικό

Την μεγάλη του ανησυχία για τον κίνδυνο να υποβιβαστεί η μεγάλη ομάδα του Πανθρακικού και μοιραία να παρασυρθεί και η μικρή των Κ17, στην οποία είναι… βοηθός προπονητή, εξέφρασε στον Άκη Ξυλοπινάκα και την κάμερα της εκπομπής «Το πουλάκι τσίου» ο κύριος Τσίπης (ένας είναι ο Τσίπης και όλοι τον ξέρουν, τουλάχιστον στην Κομοτηνή).

«Έχουμε πει ότι φέτος περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η μεγάλη ομάδα για να δούμε αν θα μείνουν και τα Κ17 στην Κατηγορία», λέει ο Τσίπης και συμπληρώνει: «Πρέπει να δουλέψω πάρα πολύ ακόμα με τους μικρούς για να πω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να μείνει στην κατηγορία και αυτό το πράγμα προσπαθώ να το κάνω με τη δουλειά που πρέπει. Όλοι οι παίκτες δουλεύουνε με αυτό που τους λέμε με αυτό το κομμάτι που είμαστε και από εδώ και πέρα τραβάμε ένα κουπί, ένα δύσκολο έργο όλη η ομάδα. Όταν νικάμε λέμε μπράβο τα παιδιά και όταν χάνουμε είμαστε ανάξιοι να κάνουμε αυτό που πρέπει με τα παιδιά».

Με λόγο σοβαρό και στεντόρεια φωνή, έτερον εκάτερον αν αυτό προκαλεί γέλιο σε μερικούς κακεντρεχείς, ο Τσίπης τονίζει: «Θα προσπαθήσω να μείνει η μεγάλη ομάδα για να μείνουν και τα παιδιά, αλλιώς είμαστε τελειωμένοι». Είναι προφανές πλέον ότι αξιοποιώντας και τον Τσίπη, ο Πανθρακικός προσθέτει ένα ξεχωριστό όπλο στην φαρέτρα τιυ ενόψει του “τελικού” στο Χαριλάου με τον Άρη.

Για τον εαυτό του δεν λέει μεγάλες κουβέντες: «Ειμαι πολύ καλός προπονητής. Δεν είναι μόνο το όνομα που έχω κάνει τόσα χρόνια, είναι και ανάλογα με την δουλειά που κάνω. Είμαι ένας προπονητής άξιος, ανάλογα με τα προσόντα που έχω, από εδώ και πέρα όμως δεν θα χαριστώ σε κανέναν ποδοσφαιριστή μου. Θα πέφτουνε τιμωρίες με το ανάλογο παράπτωμα που έχουν κάνει».

Τέλος, αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ηλικία του και παραδέχεται ότι έχει διαλέξει ένα επάγγελμα και το υπηρετεί πιστά, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολα τα πράγματα στην προσωπική του ζωή με τις σχέσεις του. Δείτε το εξάλεπτο βίντεο με όλη την συνέντευξη του Τσίπη. Είναι όλα τα λεφτά…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/Y1eR79P6c7c?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]