Προπόνηση χωρίς τον Σιδηρόπουλο ο Εθνικός!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης  –  

Δυο εικοσιτετράωρα πριν το κρισιμότερο παιχνίδι των τελευταίων ετών στην ιστορία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και η ομάδα αναγκάζεται να προπονηθεί χωρίς τον βασικό της πασαδόρο Γρηγόρη Σιδηρόπουλο.

Οι άνθρωποι του Εθνικού δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια για να απουσιάσει αυτές τις ημέρες από την εργασία του ο αλεξανδρουπολίτης βολεϊμπολίστας, με αποτέλεσμα να βρίσκεται από την Τετάρτη στην Αθήνα.

Εκεί θα υποδεχθεί το πρωί του Σαββάτου την υπόλοιπη ομάδα, ουσιαστικά χωρίς να έχει κάνει μαζί της προπονήσεις τις τρεις τελευταίες ημέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα με τον ΑΟ Κηφισιάς στο Ζηρίνειο (30/3, 16:30).

Βέβαια, ο Σιδηρόπουλος πραγματοποιεί μόνος του προπονήσεις, αλλά σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα για τον Σάκη Μουστακίδη αν τον είχε στην διάθεσή του αυτές τις κρίσιμες πριν τον αγώνα ημέρες.

Ο ΑΟ Κηφισιάς είναι επικίνδυνη ομάδα και στον Εθνικό δεν ξεχνούν ότι αποδεκατισμένη και εξοντωμένη από πολύωρο ταξίδι από την Σύρο, κατάφερε στις αρχές του μήνα να τον κερδίσει και να τον αποκλείσει από τον τελικό του Λιγκ Καπ στο Βραχάτι.

Τώρα ο Εθνικός καλείται να πάρει την ρεβάνς για εκείνη την πικρή του ήττα, κάτι που εφόσον τα καταφέρει θα σημάνει την έξοδο για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης στα ευρωπαϊκά κύπελλα μετά από τρεις ολόκληρες δεκαετίες.

Ενόψει και αυτού του αγώνα, ωστόσο, δεν απουσιάζουν τα προβλήματα, που σε άλλες ομάδες λύνονται εύκολα με δυο τηλέφωνα. Πέραν πάντως του Σιδηρόπουλου, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και δηλώνουν πανέτοιμοι για τη μεγάλη μάχη του Σαββάτου…