Παγωμάρα! Χωρίς Παπαδόπουλο με τον Άρη…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος  –  

Παγωμάρα επικρατεί στον Πανθρακικό, αφού ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη με την υπόλοιπη ομάδα και παρά τις εκτιμήσεις που έκαναν λόγο ότι θα προλάβει τι παιχνίδι με τον Άρη, όλα δείχνουν ότι θα χάσει το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς το Σάββατο (30/03).

Ο Δημήτρης Παπαδοπουλος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον δικέφαλο και δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες, κάτι που έγινε και σήμερα. Ο επιθετικός του Πανθρακικού δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που είχε αποκομίσει στο ματς με την Ξάνθη.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δε θέλει να πιέσει τον έμπειρο επιθετικό και σε καμία περίπτωση δε θέλει να ρισκάρει κάποιον μεγαλύτερο τραυματισμό. Ετσι ο «Παπ» φαίνεται πως δύσκολα θα καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο «πονοκέφαλος» του προπονητή για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Άρη γίνεται ακόμα μεγαλύτερος από τη στιγμή που και ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης είναι νοκ-άουτ.

Για αυτό τον λόγο ο καβαλιώτης τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το αγώνα με τους «κίτρινους» προσανατολιζόμενος στη χρησιμοποίηση του Τζάνη στην κορυφή της επίθεσης. Ο καβαλιώτης τεχνικός καλείται να βρει λύσεις για την επιθετική γραμμής της ομάδας του, ενώ απόντες θα είναι κι ο τραυματίας Αντώνης Λαδάκης αλλά κι ο τιμωρημένος Ντιόγκο. Το μόνο θετικό για τον τεχνικό της ομάδας της Κομοτηνής είναι πως επιστρέφει μετά από καιρό ο Γιάννης Στάθης.