Βραβεύθηκε η γκολάρα Ντιε στο Ελ Θράκικο

 

Το γκολ του Σερζ Ντιε που σφράγισε τη νίκη της Skoda Ξάνθη στο Ελ Θράκικο βραβεύθηκε το μεσημέρι στα Πηγάδια ως το καλύτερο της προηγούμενης αγωνιστικής, έπειοτα από την ψηφοφορία που διοργάνωση η Σούπερ Λίγκα και η Nova.

Εκείνη η δυνατή εκτέλεση φάουλ δεν «σφράγισε» μόνο τη νίκη για την Skoda στο τελικό 0-2 επί του Πανθρακικού αλλά χάρισε και στον ίδιο το δεύτερο φετινό βραβείο Best Goal της αγωνιστικής, μετά από εκείνο που είχε πάρει για το τέρμα επί του Παναθηναϊκού. Ο Σερζ Ντιέ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα με την φανέλα της ξανθιώτικης ομάδας πήρε και το δεύτερο βραβείο του, κάτι που φυσικά τον χαροποίησε.

«Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους που ψήφισαν το γκολ που πέτυχα. Είναι μία σημαντική στιγμή για μένα και αισθάνομαι πολύ όμορφα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Skoda Ξάνθη – για μία ακόμη φορά – που πιστεύει στις δυνατότητές μου και πραγματικά δεν γνωρίζω πόσες ομάδες θα έδειχναν αυτή την εμπιστοσύνη που εισπράττω εδώ, στην ξανθιώτικη ομάδα. Θα συνεχίσω να δίνω κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό μου», είπε ο Ντιε. Τέλος σε σχετική ερώτηση, υποσχέθηκε να πάρει κι άλλα βραβεία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος «αν το θέλει ο Θεός».

Την βράβευση πραγματοποίησε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Γιώργος Μπερμπέρογλου ο οποίος δήλωσε: «Εκ μέρους της Διοίκησης της ομάδας και των φιλάθλων της Skoda Ξάνθη θα ήθελα να συγχαρώ των Σερζ Ντιέ για το όμορφο γκολ που πέτυχε στο Θρακιώτικο ντέρμπι. Το γεγονός ότι βραβεύεται για το καλύτερο γκολ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα σημαίνει πολλά για την αξία του ίδιου αλλά και για την ομάδα μας. Φυσικά τις ικανότητες και την αξία αλλά και την μεγάλη προσωπικότητα που διαθέτει σαν παίκτης τις ζούμε από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας και δεν είναι τυχαίο που έγινε σύντομα από τους αγαπημένους παίκτες της ομάδας μας ενώ με την εμπειρία του βοήθησε πολύ τους νέους ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη. Επίσης με την ευκαιρία θα ήθελα να τον συγχαρώ ακόμη μία φορά για το φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιεί στην πατρίδα του.»