Τα στατιστικά των παικτών του ΓΑΣ Κομοτηνή

Ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής και ο Κώστας Ντίνας παραμένει πρώτος σκόρερ του ΓΑΣ Κομοτηνή  με 249 πόντους και 24 τρίποντα ενώ ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Χασάν Βελή με 245 πόντους και 22 τρίποντα, έχοντας βέβαια 2 αγώνες λιγότερους (δεν αγωνίστηκε με Μακαμπή εκτός και Μαντουλίδη εντός). 

Στα αξιοσημείωτα μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής συγκαταλέγεται το γεγονός πως  ο Δημήτρης Μήτσου έσπασε το φράγμα των 200 πόντων  με τους 6 πόντους που σημείωσε κόντρα στον Μαρμαρά (201) ενώ έφτασε συνολικά τα 20 τρίποντα.

Μετά από εκεί, πρώτη απουσία του Λεωνίδα Διαμαντίδη μετά από 19 συνεχόμενες αναμετρήσεις που έδωσε κανονικά το παρόν λόγω τραυματισμού  ενώ με το ντεμπούτο του Ισίδωρου Λεμονίδη η ομάδα της Κομοτηνής έφτασε στους 18 παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν μέσα στη σεζόν. 

Τέλος, σύμφωνα με την ανάλυση του Βασίλη Στοάκη στο paratiritis-sports, αξίζει να σημειωθεί πως το απόλυτο των συμμετοχών έχουν οι Ντίνας, Σαδήκ και Σακάρης, οι οποίοι αγωνίστηκαν και στις 20 αναμετρήσεις της ομάδας.