Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πάει και… Αδριανούπολη

Με επίσκεψη αστραπή η αντιπροσωπεία του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη (21/3) στην Ανδριανούπολη, όπου και συναντήθηκε με το προεδρείο και τους προπονητές της τοπικής ομάδας στίβου.

Η συνεργασία αυτή απέδωσε τη συμφωνία διενέργειας διεθνών αγώνων στίβου στις 30 Ιουνίου στην Ανδριανούπολη, μεταξύ των δύο μεγάλων ομάδων, της Δυτικής και Ανατολικής Θράκης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Εθνικού, “η τοπική ομάδα Turkiye Atletism Federasyonu έχει άριστες ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις, που γυμνάζονται εκατοντάδες αθλητές της σε δέκα περίπου αθλήματα, καθώς και χώρους διαμονής και διατροφής των καλυτέρων αθλητών”.

Οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας, προεξέχοντος του προέδρου Μεντιούχ Ορούς, υποδέχθηκαν με ζεστασιά την αντιπροσωπεία του ΜΓΣ Εθνικού, την οποία και ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις της. Υποσχέθηκαν άριστη φιλοξενία και ξενάγηση στην πόλη κατά την επίσκεψη στις 30 Ιουνίου, ενώ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να επισκεφθούν την Αλεξανδρούπολη, την οποία και θαυμάζουν.

Στην συνεργασία που υπήρξε με τους υπεύθυνους προπονητές συμφωνήθηκαν λεπτομέρειες των αγώνων, οι οποίες και θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο.