Live: Αν.Θαλασσιάς- Π.Μελάς Κουτσού 0-1 (τελικό)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το thrakisports την εξέλιξη στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης με αντιπάλους την Αναγέννηση Θαλασσιάς και τον Παύλο Μελά Κουτσού. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο γήπεδο του ΑΟΞ και μεταδίδει…

Καλησπέρα σε όλους. Το thrakisports όπως έκανε και με τους τελικούς των κυπέλλων της ΕΠΣ Εβρου και ΕΠΣ Ξάνθης, βρίσκεται και στο γήπεδο του ΑΟΞ Ξάνθης για την live μετάδοση του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα σε Παύλο Μελά Κουτσού και Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Ουσιαστικά αναμετρώνται δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, αν κρίνουμε από την βαθμολογική τους συγκομιδή. Ο αγώνας αναμένεται με ενδιαφέρον αλλά θα διεξαχθεί κάτω από κακές συνθήκες, καθώς έβρεχε όλο το πρωί και ο αγωνιστικός χώρος είναι σε άσχημη κατάσταση. Πάντως τώρα (ώρα 16:40, 50 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα) έχει σταματήσει να βρέχει.

Για να δείτε την πορεία των δύο φιναλίστ ως τον τελικό του 35ου Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης κάντε κλικ ΕΔΩ.

Όποια ομάδα και αν κατακτήσει το τρόπαιο, θα το καταφέρει για οπρώτη φορά στην ιστορία της. Πολυνίκης του θεσμού είναι ο Ορφέας Ξάνθης με εννέα κατακτήσεις, ανάμεσα στις οποίες και οι τέσσερις τελευταίες, αλλά αποκλείστηκε στα ημιτελικά…

Ωρα 17:04  Εχουμε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Περπερής, Τουργαΐδης Κ, Σαρηγιαννίδης, Κελίδης Ν, Οζακελίνης Σ, Παπαδημητρίου, Τουργαϊδης Στ, Μουχταρης, Χατζημωυσιάσης, Καζάκης, Κατζάκελης.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ: Παγωνίδης, Παπανίκας, Πιλαδερίδης, Γούλας, Μπαϊρακταρίδης, Τζουβάρας, Κυριαζίδης, Τουμπαρίδης, Δερβενάς, Μουρλόγου, Τσαριτσάκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο  Κουναλάκης με βοηθούς τους κ.κ.  Εμπλιούκ και Καραουλάνη και τέταρτο διαιτητή τον κ. Ουζουνίδη, όλοι φυσικά του Συνδέσμου Διαιτητών Ξάνθης.

1′  Έναρξη του αγώνα

7′  Ισορροπημένο το ματς στο πρώτα λεπτά. Κάπως πιο επιθετικά ξεκίνησε η Θαλασσιά, αλλά ισορρόπισε αμέσως το Κουτσό.

10′  Πέναλτι για το Κουτσό. Τάκλιν από δύο παίκτες της Θαλασσιάς πάνω στον Τζουβάρα, σχεδόν πάνω στην γραμμή και πολλές διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Θαλασσιάς ότι ο Κελίδης βρήκε μπάλα. Δύσκολη φάση, αλλά ο Κουναλάκης ήταν κοντά και έδειξε την άσπρη βούλα, κάτι που αμφισβητείται από τους τυπικά γηπεδούχους.

12′  Γκολ για το Κουτσό με τον με εύστοχο χτύπημα πέναλτι Τσαριτσάκη. Αναγέννηση Θαλασσιάς – Παύλος Μελάς Κουτσού 0-1.

23′  Εχει ανεβάσει ρυθμό η Θαλασσιά και είχε δύο σχετικά καλές ευκαιρίες με μακρινά σουτ του Παπαδημητρίου και του Μουχτάρη, χωρίς να απειλήσει όμως σοβαρά την εστία του παγωνίδη.

27′  Σύγκρουση Παπαδημητρίου και Τσαριτσάκη, δείχνει να βγάζει νοκ άουτ τους δύο παίκτες.

30′  Αλλαγή για την Θαλασσιά. Βγαίνει ο Τουργαΐδης μπαίνει ο Τριανταφυλλάκης. Αναγκάστική αλλαγή.

32′  Αλλαγή για το Κουτσό. Βγαίνει ο Τσαριτσάκης, που επίσης δεν μπορεί να συνεχίσει, μπαίνει ο Μιχαηλίδης.

42′  Νέα αναγκαστική αλλαγή για την Θαλασσιά. Βγαίνει ο Παπαδημητρίου, μπαίνει ο Πεντεζής

45′  Τελος πρώτου σαρανταπενταλέπτου. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Παύλος Μελάς Κοτσού 0-1.

46′  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

55′  Πέντε φάσεις μέχρι στιγμής στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι έχει ανοίξει με ευκαιρίες εκατέροθεν. Το Κουτσό παίζει στην κόντρα επίθεση και αντεπιθέσεις με κύριο εκφραστή τον Μιχαηλίδη, η Θαλασσιά έχει περισσότερο στην κατοχή, έχει ανέβει ψηλά και προσπαθεί να ισοφαρρίσει.

61′  Οριζόντιο δοκάρι για το Κουτσό με σουτ του Κυριαζίδη έξω από την περιοχή σε κόντρα επίθεση.

75′  Συνεχίζει να πιέζει η Θαλασσιά, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το παιχνίδι έχει ανοίξει και μένουν κενά στα μετόπισθεν, τα οποία προσπαθεί να εκμεταλλευθεί το Κουτσό. Μπαίνουμε στο τελευταίο τέταρτο του τελικού.

90+3′  Τέλος του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Παύλος Μελάς Κουτσού 0-1.

 

Ηταν το live του thrakisports από το γήπεδο του ΑΠΟΞ για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Το Κουτσό στέφεται για πρώτη φορά στην ιστορία του κυπελλούχος της  ΕΠΣ Ξάνθης και οι παίκτες του το πανηγυρίζουν έξαλλα. Σε λίγο η απονομή, ενώ ήδη τα μεγάφωνα παίζουν τον κλασικό “Ζορμπά” ώστε να χορέψουν οι νικητές συρτάκι. Σε λίγο στο thrakisports αναλυτικό ρεπορτάζ με την ανάλυση του αγώνα, δηλώσεις, πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο από τον σπουδαίο αγώνα…