Σύμπραξη ΑΟΟ-Παναχαϊκής: «Να μη γίνουν μπαράζ»

Από την πρώτη στιγμή, οι άνθρωποι του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας επισημάνανε το άδικο της αρχικής απόφασης της ΕΟΠΕ για διεξαγωγή μπαράζ ανάμεσα στους τρεις πρώτους των ομίλων της Α2 ανδρών, για να βγουν οι δυο από τους τρεις που  θα κερδίσουν το εισιτήριο ανόδου στην Βόλει Λιγκ. 

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο τρεις των μπαράζ θα είναι οι ΑΕΚ, Παναχαϊκή και Ορεστιάδα. Ενας από τους τρεις ιστορικούς συλλόγους  θα μείνει εκτός νυμφώνος, αν και πρωταθλητής. Όπως είναι λογικό, οι αντιδράσεις όσο πλησιάζει αυτή η ώτα φουντώνουν. Σε αυτό το μέτωπο που ανοίγει, φαίνεται να συμπράττουν Παναχαϊκή και Ορεστιάδα.

O Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας μέσω του προέδρου του Βασίλη Γκιζάνη δηλώνει: «Βλέποντας τις χθεσινές τοποθετήσεις του αθλητή της Παναχαϊκής κυρίου Ρουμελιώτη περί μη διεξαγωγής των μπαράζ, εγώ σαν πρόεδρος του ΑΟΟ δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση και πλήρη συμφωνία με τα λεγόμενα του Πατρινού άσου, κάτι που κι εγώ είχα αναφέρει στη συνέντευξη τύπου προ ενός μήνα.

Η διεξαγωγή των μπαράζ είναι τρομερά άδικη για τις τρεις ομάδες που έφτασαν έως αυτό το σημείο αλώβητες από οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα και άποψη μου είναι η άμεση άνοδος των ομάδων στην μεγάλη κατηγορία και καλώ την ομοσπονδία να το σκεφτεί πολύ σοβαρά μιας και η διαδικασία των μπαράζ μπορεί να θέσει όλες τις ομάδες εκτός οικονομικών μέτρων που είχαν θέσει εξ αρχής και ιδίως για την ομάδα μου τα έξοδα μετακινήσεως ήταν ουκ ολίγα τη φετινή σεζόν».