Οι νικητές των Πανελλαδικών Αγώνων Τένις της Ξάνθης

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην Ξάνθη από την Παρασκευή 22 ως και την Δευτέρα 25 Μαρτίου οι Πανελλαδικοί Αγώνες Ε2 για αγόρια και κορίτσια ηλικίας ως 12 ετών.

Για τέσσερις μέρες τα γήπεδα τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης γέμισαν με τις ελπίδες του αθλήματος, καθώς 80 μικρά παιδιά από όλη τη χλωρα έλαβαν μέρος στην διοργάνωση. Το καλό επίπεδο των παικτών κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Η καλή τεχνογνωσία για την οργάνωση αγώνων και η φιλόξενη αγκαλιά των εθελοντών του ομίλου απέδειξε ότι μπορεί να στηρίξει  περισσότερες και μεγαλύτερες διοργανώσεις και να κάνει την πόλη της Ξάνθης ένα από τα τενιστικά κέντρα της Ελλάδας.

Στο τουρνουά αγοριών 12 ετών του 1ου  Πανελλαδικού Ε2 για το 2013 νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Ράπτης του Α.Ο.Α. Σραυρούπολης που νίκησε στον τελικό τον Παύλο Μπαλάφα (Α.Σ.Α  Λάρισας). Στα ημιτελικά έφτασαν οι Δημήτρης Τέρτικας (Φ.Σ. Λαμίας) και Θεοδόσιος Παυλίδης (Ο.Α. Σταυρούπολης).

Στο τουρνουά κοριτσιών 12 ετών το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γαλάτεια Μεσοχωρίτη του Ομίλου Αντισφαίρισης Τούμπας, η οποία νίκησε στον μεγάλο τελικό της κατηγηορίας της την Ευαγγελία Αναγνώστου (Ο.Α. Ιωλκός Βόλου). Στα ημιτελικά έφτασαν η Νικολέττα Αγγελάκη (Α.Σ.Α. Λάρισας) και η Κατερίνα Αναγνώστου (Κερκυραϊκή Λ.Τ.).