Εβρίτες σε τουρνουά ενόργανης στην Ξάνθη

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (23/3) στην Ξάνθη τουρνουά ενόργανης γυμναστικής στην κατηγορία των κορασίδων (Γ΄) και παγκορασίδων (Δ΄) με συμμετοχή των ομάδων του Προμηθέα Ξάνθης, του Αίαντα Θεσσαλονίκης και του Αθλητικού Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης.

 

Όπως μας ενημερώνουν από τον Α.Ο.Ε.Γ.Α., το αγωνιστικό τμήμα του εβρίτικου συλλόγου είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή εμφάνιση και να αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες που μόνο ώφελος είχε σε όλες τις εκολαπτόμενες αθλήτριες. Οι προπονητές βγάλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψιν του τριεθνές τουρνουά (Α.Ο.Ε.Γ.Α.-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ), που θα πραγματοποιηθεί στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 18 Μαϊου 2013, αλλά και την τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στις κατηγορίες ( Γ’) και ( Δ’).

Για την ιστορία στην Ξάνθη, στην κατηγορία (Δ΄) η ομάδα του Α.Ο.Ε.Γ.Α.στο σύνθετο ομαδικό τερμάτισε δεύτερη, με την Ελισάβετ Κορωνίδου να τερματίζει τρίτη στο σύνθετο ατομικό, την Καλλιόπη Χρονάκη να τερματίζει πρώτη στην δοκό ισορροπίας και την Μαρκέλλα Χαραλαμπίδου δεύτερη στο έδαφος. Ωστόσο και οι άλλες αθλήτριες με πολύ καλή παρουσία, αν και για πρώτη φορά αγωνιζόμενες σ’ αυτήν την σεζόν, εξέπληξαν  ευχάριστα με την απόδοσή τους.