Αφιέρωμα στην πρωταθλήτρια ομάδα παίδων του Πανθρακικού

Αφιέρωμα στην παιδική ομάδα που κατέκτησε ξανά το κύπελλο του πρωταθλητή στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης έκανε η επίσημη ιστοσελίδα του Πανθρακικού.

Όπως αναφέρεται, “το συγκρότημα του Νίκου Ιωσηφίδη επικράτησε με 4-0 του ΠΑΟ Κομοτηνής κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ καλή χρονιά”. Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός έγινε την περασμένη Τετάρτη, πριν τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Ιωσηφίδης, μαζί με τους παίχτες του από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου απέδωσαν σπουδαίο ποδόσφαιρο και παρά το νεαρό της ηλικίας τους (σε όλους τους αγώνες συμμετείχαν παιδιά τα οποία είναι έως και 2 χρόνια μικρότερα από το όριο ηλικίας του παιδικού πρωταθλήματος) κατάφεραν να πετύχουν το απόλυτο και να σημειώσουν 21 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Στον τελικό του πρωταθλήματος που διοργανώθηκε στο γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης, ο Πανθρακικός δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί και σήκωσε το στέμμα του πρωταθλητή. Τα τέρματα για τους νικητές πέτυχαν οι Βουλγαρίδης (4’ και 16’), Εξακοίδης (52’) και Ισμαήλ Εφραίμ (61’).

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ: Τζελέπης, Μέριτς, Μουζάς, Ξανθοπουλίδης, Γιανναράκης, Βελή , Εξακοίδης, Κατσαρός, Βουλγαρίδης, Μίχος, Κυριαλάνης. Έπαιξαν ακόμη οι Καρά Νιχάτ, Γεωργιάδης, Ισμάηλ, Ξενοδοχίδης, Στόινοβιτς.