Βραβεύθηκε από τον μητροπολίτη o Εθνικός

Την εφηβική ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και πέμπτη συνολικά στην ιστορία της το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, βράβευσε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, που είναι ο πολιούχος της πρωτεύουσας του Έβρου.

Ο Σεβασμιτατος κ.κ. Άνθιμος, μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και πριν την παρέλαση στο κέντρο της πόλης, παρέδωσε στους νεαρούς αθλητές του Εθνικού μια εικόνα του Αγίου Νικολάου, ενώ ο Γρηγόρης Καραπιπέρης εκ μέρους της ομάδας του πρόσφερε μια μπάλα βόλεϊ με τις υπογραφές των αθλητών και των προπονητών του συλλόγου.

Ο Μητροπολίτης στη σύντομη ομιλία του έκανε ιδιαίτερη μνεία στις αξίες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας, που πρεσβεύουν οι αθλητές της ομάδας, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι αναφέρθηκε ονομαστικά σε όλα τα μέλη της ομάδας, που κατέκτησαν τα τρία πρωταθλήματα.

Από την πλευρά του, ο κ. Καραπιπέρης, εμφανώς συγκινημένος, αφού ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς για την οικονομική στήριξη που παρείχαν στην ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο της πόλης για τη δυναμική παρουσία του στον τελικό, υποσχέθηκε ότι ο Εθνικός θα συνεχίσει την αξιόλογη πορεία του και με ανάλογες επιτυχίες και στα επόμενα 45 χρόνια.