Το μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής το έριξε… στην μπάλα

Στο… ποδόσφαιρο το έριξε το ανδρικό τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής. Εκμεταλλευόμενο το γεγονός ότι δεν είχε αγώνες για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ούτε αυτήν την εβδομάδα, αφενός βρέθηκε στην Αδριανούπολη για φιλικό παιχνίδι, αφετέρου φόρεσε ποδοσφαιρικά παπούτσια και διασκέδασε παίζοντας μπάλα σε γήπεδο 5Χ5.

Η μπασκετική ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής φιλοξενήθηκε στο Fair Play και μάλιστα ανέβηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία στο facebook από τον προπονητή της ομάδας Σοφρωνη Παπουη με τους «Αlexis Em, Νίκος Πισμίσης, Alexandros Papakonstantinou, Billy Sempekopoulos, Vasilis Sto, Giwrgos Kefalidis, Thanos Pismishs, Dimitris Vacharidis, Alexandros Emmanouilidis and Xaris Tzerefos».

Όσο για τον κύριο στην πάνω σειρά που αποτελεί την “παραφωνία” στην ομοιομορφία της ομάδας φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού, είναι ο γνωστός θρακιώτης αθλητικός συντάκτης Βασίλης Στοάκης, που ποτέ δεν έχει κρύψει τις «κόκκινες» οπαδικές του προτιμήσεις. Αν και τον άλλο μήνα θα βρεθεί σε δίλημμα, ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον Πανθρακικό…