Στα ημιτελικά του Πανελληνίου το ΕΠΑΛ Ορεστιάδας!!!

Στην τελική τετράδα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Λυκείων προκρίθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα του ΕΠΑ.Λ Ορεστιάδας, αφού κέρδισε με σκορ 2-0 στον προημιτελικό και την ομάδα του ΓΕΛ Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας. 

Το παιχνίδι διεξήχθη την Παρασκευή στο Στάδιο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης κάτω από δύσκολες  καιρικές συνθήκες, αλλά οι μαθητές  από την Ορεστιάδα για ακόμη μία φορά έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο την αξία τους.

Οι τελικοί αγώνες θα γίνουν  στις 27 και 28  Μαρτίου στην Αθήνα και πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά, ακόμα και η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα. “Από αυτήν την ομάδα μπορούμε να τα περιμένουμε όλα”, όπως σχολιάζει και το Ράδιο Έβρος.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί ότι στα γκολ του προημιτελικού πέτυχαν ο Γιάννης Μπουργκούδης με κεφαλιά στο 20ο λεπτό και ο αρχηγός Ηλίας Οτέμπερης Ηλίας με σουτ στο 70ο λεπτό. 

Είχε προηγηθεί την περασμένη Τρίτη η επικράτηση με 3-1 επί του ΓΕΛ Κιλκίς στην Κομοτηνή, στον νοκ άουτ αγώνα για την φάση των “16”. Με την λήξη του προημιτελικού και την πρόκριση στο φάιναλ φορ, οι μαθητές–ποδοσφαιριστές σε δηλώσεις τους τόνιζαν ότι είναι έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Οτέμπερης Παν., Μπουργκούδης Ιωαν., Κιτσικούδης Πάρ., Πετράς Αθαν., Ρούμογλου Βας., Γοδόσης Γεωργ., Μπαξεβανίδης Στέρ., Ντινούδης Κων., Πεχλιβανίδης Κυρ., Οτέμπερης Ηλ. και Καράμπελιας Μαν. (ενώ συμμετείχαν και ως αλλαγές και οι Βλασίδης Ελευθ. και Σακιζλής Παν.).

Το thrakisports θα είναι κοντά στην προσπάθεια του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας και θα παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των πρωταθλητών Θράκης στο φάιναλ φορ της Αθήνας, με την ελπίδα να φέρουν την κούπα του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος στον Έβρο…