Ο απολογισμός της Κεπεσίδου με την Εθνική

Μπορεί το όνειρο της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για την Εθνική Νεανίδων της αλεξανδρουπολίτισσας Μάγδας Κεπεσίδου να μην έγινε πραγματικότητα, ωστόσο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, λόγω και του πολύ χαμηλού μέσου όρου ηλικίας των αθλητριών της, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στην πρεμιέρα των προκριματικών που έγιναν στην πόλη Νίτρα της Σλοβακίας γνώρισε αναμενόμενη ήττα από την πανίσχυρη Νορβηγία με 29-9. Ακολούθησε δεύτερη ήττα, με 24-18 από την οικοδέσποινα Νορβηγία, αλλά η Εθνική μας παρουσιάστηκε πολύ παθιασμένη και μαχητική. Στην αυλαία της διοργάνωσης επικράτησε με 24-18 της Βοσνίας ολοκληρώνοντας με νίκη τις υποχρεώσεις της και κατέλαβε την τρίτη θέση του ομίλου με δύο βαθμούς.

Αναλυτικά, τα στατιστικά των νεαρών αθλητριών μας έχουν ως εξής: Ανδρίτσου: 6 γκολ, Γιαννοπούλου 3, Μανδά 3, Μανιά 4, Παύλου 5, Στουγιαννίδου 11, Τσαλουκίδου 2, Τσιτλακίδου 9, Ζυγούρα Ι. 6, Ζυγούρα Α., Γιουλβανίδου, Κεπεσίδου, Παπαδοπούλου, Ράτσικα, Σαραντάκου, Σημαιοφορίδου

Στην  φωτογραφία  που έχει τραβξχθεί στην Σλοβακία βλέπετε την αλεξανδρουπολίτισσα Μάγδα Κεπεσίδου με την συμπαίκτριά της στην Εθνική Ομάδα Ελσα Γιαννοπούλου.