Λύτρωσε την Λάρισα ο Θανάσης Τσίγκας

Ο αλεξανδρουπολίτης επιθετικός Θανάσης Τσίγκας, μπήκε ως αλλαγή στο 58ο λεπτό της αναμετρήσης της ΑΕΛ με τον Θρασύβουλο στη Φυλή και δεκατέσσερα λεπτά αργότερα χάρισε στους ”βυσσινί” τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο 72ο λεπτό της συνάντησης ο έμπειρος επιθετικός με προβολή στην πλάτη της άμυνας του Θρασύβουλου πέτυχε το νικητήριο γκολ της Λάρισας εκμεταλλευόμενος την έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Ζεκίνια.

Μάλιστα, ο εβρίτης στράικερ, πέραν του γκολ, κατάφερε με την κινητικότητα και το πάθος του να αναστατώσει σε αρκετές περιπτώσεις την άμυνα των γηπεδούχων, αφού οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι έδωσε την ασίστ στον Δεινόπαπα, που αστόχησε και στο 81′ με σουτ στην κίνηση απείλησε την εστία της αθηναίκής ομάδας.

Στον Θρασύβουλο αγωνίζεται ο πρώην αμυντικός της Skoda Ξάνθη Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος. Η Λάρισα βρίσκεται με τη νίκη αυτή στην τέταρτη θέση με 46 βαθμούς και διεκδικεί την επιστροφή της στην Σούπερ Λιγκ ενώ ο Θρασύβουλος είναι τρίτος από το τέλος.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος (70′ Αρκουμάνης), Σύρος, Μπακάλης, Βασιλείου, Σταυροθανασόπουλος, Σερέπας, Πλαβούκος (65′ Καλαμιώτης), Προβατίδης, Καλογιάννης (55′ Καλογρίδης), Βλασόπουλος.

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Δημόπουλος, Λιαπάκης (58′ Τσίγκας), Πότσι, Μπλέντι, Ζεκίνια, Αλεξάντροβιτς (46′ Δεινόπαπας), Κρητικός Σ. (76′ Τσιάρας).