Τελειώνει η Δ’ Εθνική, κρίνεται η άνοδος Κοσμίου

Με τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται απόψε το πρωτάθλημα του Α’ Ομίλου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης του Περιφερειακού Πρωταθλήματος (πρώην Δ’ Εθνική).

Ολα τα βλέμμετα στρέφονται στις Σέρρες όπου ο τοπικός και ήδη υποβιβασμένος Οδυσσέας Αναγέννησης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Κοσμίου, που θέλει νίκη για να ανέβει στην Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία και να μην υποβιβαστεί στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης (αφού η Δ’ Εθνική καταργείται).

Σε περίπτωση που το Κόσμιο δεν καταφέρει να κερδίσει, τότε για να πάρει την άνοδο θα πρέπει να φέρει το ίδιο ή χειρότερο απότέλεσμα από την ομάδα της Ροδόπης αυτή της Προσοτσάνης, που παίζει εντός έδρας με τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Στην ισοβαθμία των δύο ομάδων ευνοείται η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη,

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο Εβρος Σουφλίου σπεύδει στον Ακροπόταμο για να αντιμετωπίσει επίσης εκτός έδρας τον τοπικό Άρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής (για την εξέλιξη των αγώνων θα υπάρχει live ενημέρωση από το thrakisports, σε παρένθεση οι διαιτητές που ορίστηκαν από την ΚΕΔ):

Μέγας Αλεξ. Ν. Ζίχνης-Ολυμπιακός Ροδόπολης: Φουντουκίδης, Γκοτζαρίδης, Κεσαπίδης (Δράμας)

Αρης Ακροπόταμου-Εβρος Σουφλίου: Κουμπαράκης, Τσιαβδαρίδης, Ευγενίδου (Θράκης)

Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών-ΠΑΟ Κοσμίου: Γρατσάνης, Κουρέντας, Φούκης (Κορινθίας)

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Δόξα Πετρούσας: Κετεσίδης, Ζιγκερίδης, Κουρτίδης (Σερρών)

Προσοτσάνη-Ορφέας Ελευθερούπολης: Παπαδόπουλος, Πάτρας, Χαδήμογλου (Μακεδονίας)