ΕΣΠΕΘΡ: Ο Εθνικός πρωταθλητής παίδων, 3-1 τον Ερμογένη

Οι έφηβοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και οι παίδες θα διεκδικήσουν κάτι ανάλογο, αφού αναδείχθηκαν πρωταθλητές στην Περιφέρεια Θράκης και θα εκπροσωπήσουν την περιοχή μας στην τελική φάση.

Σε έναν ωραίο αγώνα που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κομοτηνής, οι πιτσιρικάδες του Εθνικού επικράτησαν με 3-1 σετ εκείνων του Ερμογένη Ξάνθης, που απέδειξε ωστόσο ότι κάνει και αυτός πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής.

Κατέκτησαν έτσι τον τελικό του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας και θα εκπροσωπήσουν την περιφερειακή μας Ένωση στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Τα σετ: 25-22, 25-22, 17-25, 25-21. 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Ανδρεάδης): Μπίκος, Κεσκίνης, Γκαρνέτας Γιαννακίδης (λ), Παρασκευάς (λ), Τέλιος, Κασαμπαλής, Μαυροβόλτσος, Ανδρέαδης, Τσέλιος, Μπελεζης, Αλεξιάδης

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (Δ. Παρασκευόπουλος) : Ρόιδος, Κετίπης, Παπαχρόνης, Κρουστάλης, Καρπούζης (λ), Τσαλίκης, Τερζογλου Σ, Τερζογλου Ν, Τερζογλου Γ, Τερζογλου Γ.

Αναλυτικό φωτορεπορτάζ από τον τελικό τις επόμενες ώρες…