Live: Αναγέννηση-Κόσμιο 1-3, Ακροπόταμος-Σουφλί 1-1 (τελικά αποτελέσματα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το thrakisports τις αναμετρήσεις της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον Α’ Όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής.

Ωρα 14:52 Καλησπέρα. Είναι το live του thrakisports από την τελευταία αγωνιστική στην Δ’ Εθνική. Η σημερινή αγωνιστική θα είναι μάλιστα και η τελευταία για τη Δ’ Εθνική μετά από 25 χρόνια, αφού από τη νέα αγωνιστική περίοδο και την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών, θα δώσει τη θέση της στη νέα ενοποιημένη Γ’ Εθνική.

Ωρα 14:57  Οι αγώνες αρχίζουν στις 4.00 το απόγευμα και ξεχωρίζει αναμφισβήτητα το ματς Οδυσσέα Αναγέννησης – ΠΑΟ Κοσμίου, που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την άνοδο ή τον υποβιβασμό της ομάδας της Κομοτηνής. Ο ΠΑΟ Κοσμίου, χωρίς τον τιμωρημένο Λιανό, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον υποβιβασμένο Οδυσσέα  με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα του αγώνα της Προσοτσάνης. Οπωσδήποτε το έργο των ποδοσφαιριστών του Σάββα Αϊβάζη δε θα είναι εύκολο, αφού η ομάδα των Σερρών, παρότι βαθμολογικά αδιάφορη, θα παίξει για την ιστορία και το γόητρό της και θέλει να αποχαιρετήσει με θετικό αποτέλεσμα τη σεζόν.

 

Ωρα 15:04  Στον Ακροπόταμο, ο Κυπελλούχος Έβρου για πέμπτη συνεχή χρονιά Έβρος Σουφλίου αντιμετωπίζει στο ντέρμπι κορυφής τον πρωτοπόρο Άρη και θα επιδιώξει να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, προκειμένου να αναδειχθεί πρωταθλητής! Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, όντας αήττητη και με μηδέν παθητικό στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος μετρώντας επτά σερί νίκες! Μάλιστα, η τελευταία φορά που γνώρισε την ήττα και είδε την εστία της να παραβιάζεται στο πρωτάθλημα ήταν στις 23 Δεκεμβρίου και μάλιστα από τη σημερινή αντίπαλό της!

Ωρα  15:11  Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, η Προσοτσάνη υποδέχεται στο ματς της χρονιάς  θέλοντας αποκλειστικά και μόνο τη νίκη τον Ορφέα Ελευθερούπολης, που βολεύεται και με την ισοπαλία. 

Στο Κοκκινόχωμα, το Βυζάντιο σε αγώνα-γιορτή θα φιλοξενήσει τη Δόξα Πετρούσας, που κι αυτή με τη σειρά της θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται χωρίς άγχος για την κατάκτηση της υψηλότερης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα.

Τέλος, στο σερραϊκό ντέρμπι των ουραγών ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό Ροδόπολης, με τους δύο αντιπάλους να έχουν αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την κατηγορία και να καταστρώνουν τα σχέδια τους για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σερρών.

Ωρα  15:21  Για όλα τα παιχνίδια θα έχετε απευθείας ενημέρωση από το live του thrakisports, με έμφαση βεβαίως στα όσα συμβαίνουν στα παιχνίδια των δδύο ομάδων της Θράκης και ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων και σε όποια άλλα παιχνίδια ενδεχομένως να ενδιαφέρουν τους θρακιώτες φιλάθλους.

Ωρα 15: 30  Οι αρχικές ενδεκάδες των ομάδων 

 

Στο Δημοτικό Στάδιο Ακροποτάμου

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Νίκος Καραμπετάκης): Χατζηνικολής, Καμπατζής, Καμπερίδης, Τσέπα, Σεφερίδης, Σοβακίδης, Μαλοκογιάννης, Καταγιάννης, Θάσσος, Παπαδοπουλος, Αποστολίδης

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μπαχαρίδης): Πομπορίδης, Αντωνιάδης, Κατρανίτσας, Τσαπάνης, Ναθαναηλίδης, Εμρέ, Εφραιμίδης, Δαμιανίδης, Φλώρος, Λαζαρίδης. 

Στο Γήπεδο των Σερρών:

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (Ακης Τσιφτελίδης): Σαμουηλίδης, Γκέκας, Μαγκανάς, Χατζάκος, ΤΣιαμπουρής, Ζάντζιος, Χουρουζίδης, Τσιμπλινίδης, Ξανθόπουλος, Ντόνας, Ζαχαρίας

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ (Σάββας Αϊβάζης): Πουλακίδας, Λιάρος, Κωνσταντινίδης, Κουφιώτης, Πατσαλής, Τρίχας, Καμπιώτης, Γεμενετζής,  Σταύρου, Λυκούδης, Πεχλιβανίδης. 

1′  Εναρξη του αγώνα Αρη Ακροποτάμου – Εβρου Σουφλίου. Δυο λεπτά μετά ξεκίνησε και το παιχνίδι Οδυσσέα Αναγέννησης – ΠΑΟ Κοσμίου

3′  Γκοοοοοολ το Κόσμιο. 0-1, βάζει τις βάσεις για την άνοδο στην Γ’ Εθνική από πολύ νωρίς. Σέντρα Πεχλιβανίδη από αριστερα, πλασέ  Σταύρου μέσα από την περιοχή και η μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

10′ Το γκολ του Κοσμίου έχει παγώσει τους περίπου 400 φιλάθλους της Προσοτσάνης, που έχουν σπεύσει στο “γεώργιος Μακρής” για τον αγώνα με την Ελευθερούπολη. Με αυτό το αποτέλεσμα, ακόμα και αν κερδίσουν οι δραμινοι, υποβιβάζονται.

15′ Χωρίς μεγάλη φάση στο γήπεδο του Ακροποτάμου, όπου Άρης και Σουφλί παραμένουν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Περίπου 300 άτομα στο γήπεδο.

17′  Γκοοοολ ξανά το Κόσμιο. 0-2 μέσα στον Οδυσσέα Αναγέννησης, δείχνει να καθαρίζει την υπόθεση παραμονή-άνοδο στη νέα Γ’ Εθνική. Πεχλιβανίδης ο σκορερ με σουτ μετά από βαθιά μπαλιά του Τρίχα.

27′  Γκολ ο Ακροπόταμος με τον Καμπατζή, με ωραίο σουτ. Προηγείται 1-0 του Σουφλίου.

40′  Σουτ του Φλώρου μέσα από την περιοχή, εντυπωσιακή επέμβαση Χατζηνικολή, μεγάλη ευκαιρία για το Σουφλί να ισοφαρίσει.

45′ Tέλος ημιχρόνου στον Ακροπόταμο. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Άρης Ακροποτάμου – Έβρος Σουφλίου 1-0

45+2′  Τέλος ημιχρόνου και στην Αναγέννηση Σερρών. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Οδυσσέας – ΠΑΟ Κοσμίου 0-2

Τέλος ημιχρόνου στα παιχνίδια. Το Σουφλί αλλά αυτό δεν ενοχλεί καθόλου τους Θρακιώτες, αφού έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη νέα Γ’ Εθνική. Το σημαντικό είναι ότι ο ΠΑΟ Κοσμίου κερδίζει 2-0 μέσα στην Αναγέννηση των Οδυσσέα και εξασφαλίζει και η ομάδα της Κομοτηνής την άνοδο, με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Στο μεγάλο ματς έτσι όπως πλέον εξελίσσεται, ανάμεσα σε Προσοτσάνη και Ελευθερούπολη, παραμένει το 0-0. 

Προς ενημέρωση κάποιων αντιγραφέων, που κάνουν live χωρίς την παραμικρή επικοινωνία με τα γήπεδα: το πρώτο γκολ του Κοσμίου το πέτυχε ο Σταύρου και το δεύτερο ο Πεχλιβανίδης, ενώ το τέρμα του Ακροποτάμου ο Καμπατζής. Επίσης, ας προσέχουν τι ακριβώς αντιγράφουν, γιατί πέφτουν σε παγίδες. Για παράδειγμα, προφανώς και η σύνθεση του Κοσμίου δεν είναι αυτή που για πέντε λεπτά βάλαμε στην αρχή και αποτελούσε αντιγραφή εκείνης του τελικού Κυπέλλου. Την διορθώσαμε αμέσως βέβαια, αλλά στο μεταξύ ελέγξαμε ποιοι έχουν πραγματική ενημέρωση από τα γήπεσα και ποιοι περιμένουν να γράψουμε εμείς πρώτα κάτι για να το αντιγράψουν και εκείνοι…

Πάμε στο δεύτερο ημίχρονο. Καλή επιτυχία στις ομάδες μας

 

46′  Εναρξη σε όλα τα παιχνίδια. Οι διαιτητές καθυστέρησαν σε μερικά κανά δίλεπτο, αλλά πάνω – κάτω τα κρίσιμα παιχνίδια ξεκίνησαμ μαζί. Τελευταίο 45λεπτο στην ιστορία της Δ’ Εθνικής είναι αυτό, κρίνονται άνοδοι και υποβιβασμοί.

57′  Γκολ για τον Οδυσσέα Αναγέννησης, που μειώνει σε 1-2 και βάζει φωτιά στο τελευταίο ημίωρο των αγώνων. 

60′  Στην Προσοτσάνη παραμένει το 0-0 με την Ελευθερούπολη. Αν παραμείνει, τότε ακόμα και αν ισοφαριστεί το Κόσμιο, θα ανέβει στην Γ’ Εθνική. Αλλά καλό θα ήταν να μην δώσει τέτοιο δικαίωμα.

63′  Γκοοοολ για τον Έβρο Σουφλίου, με σουτ του Δαμιανίδη. Ισοφαρίζει η θρακιώτικη ομάδα σε 1-1 τον Αρη Ακροποτάμου.

75′  Μένει ένα τέταρτο για το τέλος του πρωταθλήματος. Στο ντέρμπι κορυφής Ακροπόταμος – Σουφλί 1-1 αλλά οι φιλοξενούμενοι πιέζουν διεκδικώντας τη νίκη που θα τους δώσει και τον τίτλο του πρωταθλητή. Στο μεγάλο ματς Αναγέννηση – ΠΑΟ Κοσμίου 1-2 με τους κομοτηναίους να κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αλλά να έχουν οπισθοσωρήσει λίγο. Στο ντέρμπι της παραμονής, Προσοτσάνη – Ελευθερούπολη 0-0, ένα αποτέλεσμα που ευνοεί όσο παραμένει το Κόσμιο σε περίπτωση που στραβώσει κάτι, αλλά καλό θα ήταν να μην στραβώσει.

78′  Διπλη ευκαιρία για το Κόσμιο με τον Καμπιώτη να κλειδώσει τη νίκη και την παραμονή. Το αποτέλεσμα παραμένει 1-2, δηλαδή απολύτως εύθραυστο, ειδικά με δεδομένο ότι έχει ανοίξει το παιχνίδι και η μπάλα πηγαίνει συνέχεια πάνω – κάτω

83′  Γκοοοοοοολ το Κόσμιο με τον Καμπιώτη. 1-3. Με το τέρμα αυτό το Κόσμιο δείχνει να κλειδώνει την παραμονή – άνοδο στη νέα Γ’ Εθνική όπου η Θράκη θα διαθέτει τουλάχιστον δύο ομάδες και μένει να δούμε από τα μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ αν θα υπάρξει και τρίτη.

90′  Καθυστερήσεις σε όλα τα ματς, αλλά δύσκολα ανατρέπεται κάτι. Η Θράκη με τουλάχιστον δυο ομάδες στη νέα Γ’ Εθνική!

90+3′ Τέλος στο ματς στην Προσοτσάνη, όπου είχαμε στο τέλος και αποβολή του προπονητή της δραμινής ομάδας. 0-0 το αποτέλεσμα και δεδομένα οι δύο ομάδες πέφτουν στα τοπικά πρωταθλήματα. Τα δικά μας παιχνίδια δεν έχουν λήξει ακόμα, καθώς είχαν ξεκινήσει και με μικρή καθυστέρηση.

90+1′  Γκολ για το Σουφλί στις καθυστερήσεις, το οποίο όμως ακυρώνεται αφού ο επόπτης είχε σηκώσει σημαιάκι. Αμέσως μετά λήξη του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Αρης Ακροποτάμου – Εβρος Σουφλίου 1-1.

90+4′  Τέλος και στις Σέρρες και ξέφρενα πανηγύρια για τους παίκτες και τους παράγοντες του Κοσμίου. Τελικό αποτέλεσμα: Οδυσσέας Αναγέννησης – ΠΑΟ Κοσμίου 1-3.