Κληρώνει στην Πόλη για την Εθνική Νέων των Γούτα, Ράνου

Ανήμερα της εθνικής μας γιορτής κληρώνει στην Κωνσταντινούπολη για την τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων στο Ποδόσφαιρο, η οποία θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Τουρκία.

Η Εθνική μας ομάδα κάτω των 20, συνέχεια της δευτεραθλήτριας Ευρώπης 2012 Εθνικής Νέων, συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αυτή τη γιορτή με στόχο να παρουσιάσει ένα αξιόλογο σύνολο και να επιτύχει την καλύτερη δυνατή θέση. Στην αποστολή της Εθνικής είναι πολύ πιθανό να μετάσχουν και οι νεαροί παίκτες της Ξάνθης Δημήτρης Γούτας και Αντώνης Ράνος, που αποτελούν βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Τσάνα στα φιλικά παιχνίδια, όπως αυτό με την Εσθονία την περασμένη παρασκευή.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων της Τουρκίας θα πάρουν μέρος 24 ομάδες, που θα χωριστούν σε έξι ομίλους. Βασική αρχή της κλήρωσης είναι ότι οι ομάδες από την ίδια συνομοσπονδία δεν θα τεθούν αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων.σύνολο και να κάνει για άλλη μια φορά υπερήφανους τους Έλληνες φιλάθλους. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν θα αντιμετωπίσει στον όμιλο άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Από την κλήρωση θα προκύψουν επίσης οι πόλεις στις οποίες θα δώσει τους πρώτους της αγώνες η ελληνική Εθνική Ομάδα καθώς και οι ακριβείς ημερομηνίες. Την ΕΠΟ θα εκπροσωπήσει στην κλήρωση της Κωνσταντινούπολης ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας.