Όλα όσα έγιναν στον αγώνα Αρης Ακροποτάμου – Έβρος Σουφλίου

Με ανώδυνη ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στον πρωταθλητή πλέον Άρη Ακροποτάμου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον πρώτο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος o Έβρος Σουφλίου, που είχε εξασφαλίσει εδώ και δύο αγωνιστικές τη συμμετοχή του στη νέα ενοποιημένη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη, απαλλαγμένη από το άγχος της παραμονής, ήθελε μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Έβρου μεσοβδόμαδα, να κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

Το Σουφλί ξεκίνησε με τον Παμπουρίδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Αντωνιάδη και Κατρανίτσα στα άκρα της άμυνας και τους Τσαπάνη και Μπάτζιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Ναθαναηλίδης και Εφραιμίδης τοποθετήθηκαν στα χαφ και οι Εμρέ και Φλώρος στα φτερά. Ο Λαζαρίδης κινούνταν πίσω από το μοναδικό προωθημένο Δαμιανίδη.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Καβάλας, ήθελαν να κάνουν το νταμπλ προσπάθησαν στο ξεκίνημα να απειλήσουν την εστία του Παμπουρίδη, κάτι που δεν κατάφεραν λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας των Εβριτών. Στο 27′ ο Κάπατζης κατόρθωσε να παραβιάσει για πρώτη φορά μετά τις 23 Δεκεμβρίου την εστία του Σουφλίου στο πρωτάθλημα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 40ο λεπτό της συνάντησης το Σουφλί έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν το σουτ του Φλώρου εξουδετέρωσε ο Χατζηνικολής.

Στο δεύτερο μέρος οι Εβρίτες μπήκαν δυναμικά και αποφασιστικά προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση, κάτι που πέτυχαν στο 63′ με τον συνήθη ύποπτο Δαμιανίδη. Η πίεση των φιλοξενούμενων για ένα δεύτερο γκολ, που θα τους χάριζε τη νίκη και κατά συνέπεια τον τίτλο, αυξανόταν με την πάροδο του χρόνου. Κατάφεραν μάλιστα λίγο πριν τη λήξη να το πετύχουν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιτ.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Σουφλίου να ολοκληρώνουν τη σεζόν στη δεύτερη θέση του ομίλου με συγκάτοικο τη Δόξα Πετρούσα, αλλά έχοντας πραγματοποιήσει εκπληκτικό δεύτερο μισό με επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις ένα γκολ παθητικό!

ΆΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Χατζηνικολής, Κάπατζης, Καμπερίδης, Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης, Μαλακογιάννης (77 Μαρούδας), Καραγιαννίδης (73 Μανάφης), Σάσσος, Παπαδόπουλος (81 Τσορμπαντζής), Αποστολίδης.

Έβρος Σουφλίου: Παμπορίδης, Αντωνιάδης, Μπάτζιος (86 Λύτρας), Κατρανίτσας, Τσαπάνης, Ναθαναηλίδης (30 Οτέμπερης), Μεμέτ, Εφραιμίδης, Δαμιανίδης, Φλώρος, Λαζαρίδης (62 Μπακιρτζής).