Τορο στο thrakisports: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Αποστολή στη Βοσνία:  Γιάννης Γιαγκίνης  –

Από τους ελάχιστους έλληνες διεθνείς που μίλησαν μετά την ήττα της Εθνικής από την Βοσνία ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης.

Εμφανώς απογοητευμένος από την εμφάνιση της Εθνικής, δήλωσε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, παραδέχθηκε ότι έχουν δυσκολέψει τα πράγματα για απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ αλλά διευκρίνισε: “Τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει”.

Και για να μην παρεξηγηθεί μας διευκρίνισε: “Ακόμα και η πρώτη θέση μπορεί να γίνει διεκδικήσημη παρά την ήττα, αλλά κανείς δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένη και την δεύτερη που οδηγεί σε μπαράζ. Χρειάζεται προσοχή και προσπάθεια γιατί ένα ακόμα στραβό αποτέλεσμα μπορεί να μας φέρει στην τρίτη θέση”.

Ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε ότι μοναδικός πλέον στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος οφείλουν να είναι οι πέντε νίκες στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια, αλλά γνωρίζει ότι και αυτές μπορεί να μην είναι αρκετές για να πάμε κατευθείαν στην Βραζιλία.

“Σχεδόν κρίθηκε η πρώτη θέση και υστερούμε έναντι της Βοσνίας. Αυτό μας απογοητεύει αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Και σε κάθε περίπτωση υπάρχει και η διαιδικασία των μπαράζ, οπότε πρέπει να κάνουμε νίκες μέχρι τέλους για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων”, είπε στο thrakisports μετά τον αγώνα, στη μεικτή ζώνη.

Τέλος, ο ξανθιώτης αμυντικός της Ρόμα επισήμανε ότι οι παίκτες της Εθνικής είναι και πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι, δίνοντας το σύνθημα: “Συνεχίζουμε. Στα αποδυτήρια είμαστε όλοι μια γροθιά…”.