Φινάλε για τους Κύκλωπες με την πρωταθλήτρια Προσοτσάνη

 

Με την αναμέτρηση των Κυκλώπων με την Προσοτσάνη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/3, 16:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Α2 κατηγορίας χάντμπολ γυναικών.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, που βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου με επτά βαθμούς έχει σαφέστατα δύσκολο έργο απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Προσοτσάνης, η οποία μάλιστα φέτος κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο, από τον αγώνα αυτών θα απουσιάσουν η αλεξανδρουπολίτισσα τερματοφύλακας της Προσοτσάνης Μάγδα Κεπεσίδου καθώς και οι Παύλου και Στουγιαννίδου, που συμμετέχουν στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Σλοβακίας με τα χρώματα της Εθνικής Νεανίδων.

Οι απουσίες τους αλλά και το γεγονός ότι η Προσοτσάνη είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αφού έχει καπαρώσει την πρώτη θέση του ομίλου που της εξασφαλίζει μια θέση στα μπαράζ ανόδου, θα προσπαθήσουν εκμεταλευτούν οι παίκτριες των Κυκλώπων για να κλείσουν την χρονιά με θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές του αγώνα οι Ουζούνης και Στυλιανίδου.