Επικοινωνία Ντέμη με τον συλληφθέντα Δημητρέλο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ανδρέα Δημητρτέλο είχε ο Ντέμης Νικολαΐδης, όταν ακόμα ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρίσκονταν στα κρατητήρια και δεν είχε περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος βιώνει από την Πέμπτη μία περιπέτεια μετά τη σύλληψή του για χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ, στη δημιουργία των οποίων ο ίδιος δεν είχε καμία συμμετοχή όπως δηλώνει σε όλους τους τόνους. 

Πληροφορίες αναφέρουν όμως ότι από τους πρώην μετόχους και προέδρους της ομάδας, μόνο ο Ντέμης Νικολαΐδης (που είχε συνεργαστεί μαζί του το 2004) επικοινώνησε μαζί του εκφράζοντας τη συμπαράστασή του και δηλώνοντας πως θα είναι δίπλα του. Μάλιστα, το σχετικό τηλεφώνημα δεν έγινε όταν ο Δημητρέλος αφέθηκε ελεύθερος, έστω και με περιοριστικούς όρους, αλλά όταν βρίσκονταν μέσα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ έπειτα από την σύλληψή του.

Εκείνες τις ώρες είχε κατακκλυστεί το διαδίκτυο από φήμες ότι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για τον Θρακιώτη, καθώς είχε δικαίωμα υπογραφής. Ο άλλοτε παίκτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ωστόσο, όπως εξήγησε από το βράδυ της Πέμπτης το thrakisports, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ποινικές ευθύνες για τη δημιουργία χρεών κατά την περίοδο της δικής του χρήσης (2004-2008).

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλεξανδρουπολίτης φέρεται διατεθειμένος να πάει ο ίδιος στην Ασφάλεια με στοιχεία για να απομακρυνθούν οι όποιες αμφιβολίες στο πρόσωπό του…