Διασυλλογικοί Αγώνες Σκοποβολής στον Δαφνώνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Σκοπευτήριο του Δαφνώνα Ξάνθης οι διασυλλογικοί αγώνες Α΄ Κατηγορίας Σκοποβολής στο αεροβόλο πιστόλι και στο αεροβόλο τουφέκι.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από τον Εθνικό Σκοπευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, το Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο «Αρχέλαος» Κατερίνης, τον Αθλητικό Όμιλο Σκοποβολής «Ανδρομέδα» Θεσσαλονίκης, το Σκοπευτικό Όμιλο Αποφοίτων Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και βέβαια από τον διοργανωτή, τον Σκοπευτικό Όμιλο Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης.

Στο Αγώνισμα Αεροβόλο Τουφέκι Ανδρών νικητής ο Αλέξανδρος Σταυρίδης  με βαθμολογία 564. Στο αγώνισμα Αεροβόλο Τουφέκι Εφήβων νικητής ο Νίκος Καϊάφας με συνολική βαθμολογία 538. Στο αγώνισμα Αεροβόλο Τουφέκι Γυναικών νικήτρια η Έλενα Βασιλούδα με συνολική βαθμολογία 396. Στο αγώνισμα Αεροβόλο Τουφέκι Νεανίδων νικήτρια η Ευαγγελία Γατζούνη με συνολική βαθμολογία 367. Στο αγώνισμα Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών νικητής ο Λευτέρης Μιαούλης με συνολική βαθμολογία 567. Στο αγώνισμα Αεροβόλο Πιστόλι Εφήβων νικητής ο Χριστόδουλος Τρυφωνίδης με συνολική βαθμολογία 464.

Στο αγώνισμα Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών νικήτρια ήταν η Μαρία Τσιόνογλόυ με συνολική βαθμολογία 355. Στο αγώνισμα Αεροβόλο Πιστόλι Νεανίδων νικήτρια η Ευαγγελία Γατζούνη με συνολική βαθμολογία 254.

Οι Αθλητές, οι προπονητές, οι συνοδοί και πολλοί φίλοι του αθλήματος που παρακολούθησαν από κοντά τους διασυλλογικούς αγώνες στο σκοπευτήριο του Δαφνώνα, έφτασαν από την Παρασκευή στην περιοχή και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αλλά και να ζήσουν από κοντά τις ομορφιές της φύσης και τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων, να γευτούν τα παραδοσιακά εδέσματα του τόπου, να παρακολουθήσουν το Ξανθιώτικο Καρναβάλι και να απολαύσουν το έθιμο της καμήλας την Καθαρή Δευτέρα στη Σταυρούπολη.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, οι φιλοξενούμενοι επεσήμαναν ότι είναι χαρά τους να αγωνίζονται στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτηρίου του Δαφνώνα, που το κατατάσσουν στα τρία ίσως καλύτερα της Ελλάδας, ενώ έπεσε στο τραπέζι και η ιδέα να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι σκοπευτικό  camp στο Δαφνώνα με τη συμμετοχή Συλλόγων από όλη την Ελλάδα..

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/8-6L_AkxbPA?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]