Διακοπή λόγω τραυματισμών στο φιλικό του Άρη

 

Οι “μεγάλοι” επικράτησαν 2-0 των “μικρών” στο φιλικού χαρακτήρα διπλό που έγινε σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης, μια εβδομάδα πριν το ματς “τελικό” με τον Πανθρακικό για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.
Όμως ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος, αφενός μεν γιατί υποχρεώθηκε να μην χρησιμοποιήσει όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες του υπό το φόβο κάποιου τραυματισμού, αφετέρου -και κυρίως- δε γιατί δυο παίκτες αποχώρησαν τραυμαυτίες και αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι.
Στο πρώτο ημίχρονο χτύπησε ο Νίκος Αγγελούδης που βγήκε προληπτικά, δοκίμασε ανεπιτυχώς να επιστρέψει λόγω ενοχλημάτων και αμέσως αποχώρησε.
Στο δεύτερο μέρος χτύπησε στον ώμο ο Άντι Ρένια, πιθανότατα υπέστη ένα είδος εξάρθρωσης πέφτοντας στο έδαφος, κάτι που οδήγησε τον αγώνα σε άμεση διακοπή. Ο Ρένια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο για εξετάσεις καθώς έχει αντιμετωπίσει και παλιότερα πρόβλημα στον αριστερό ώμο. Η εκτίμηση για τον Αγγελούδη, που πέτυχε και το πρώτο γκολ της συνάντησης, είναι πως υπέστη διάστρεμμα. Ο Σουνάς ήταν ο άλλος σκόρερ.
Στο πρώτο μέρος του διπλού αγωνίστηκε και ο Ρουμπέν Πουλίδο. Δεν έπαιξαν οι Αγκάνθο, Παπαστεριανός Παπαζαχαρίας, οι διεθνείς Διούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος που κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθούν μετά τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων και οι τραυματίες Ψυχογιός, Γιαννίτσης και Ηρακλής.