Τρία χρυσά πανηγύρισε ο Ορφέας Αλεξανδρούπολης

Με τρία χρυσά μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε από το Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος Παίδων και Κορασίδων, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη η η αποστολή του Ορφέα Αλεξανδρούπολη.

Ο ΑΟ Ταεκβοντο Ορφέας έλαβε μέρος και σε αυτό το πρωτάθλημα και κατέκτησε πέτυχε διακρίσεις και επιτυχίες. Οι αθλητές που κατέκτησαν τα τρία χρυσά μετάλλια στην κατηγορία τους και απέκτησαν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο Διεθνές Μίτινγκ στην Βουλγαρία στην πόλη της Σόφιας στις 27 και 28 Απριλίου 2013, με την ομάδα της  Ένωσης  Ταεκβοντο    Βορείου Ελλάδος.

Οι αθλητές είναι οι Στέφανος Νικολακάκης, Παναγιώτα Αστρεινίδου, Αλέξανδρος Ταμαζιάν. Επίσης συμμετείχαν και  οι παρακάτω αθλητές: Ευτύχιος Πατσίδης, Κυριάκος Μουρουζίδης, Χρήστος Κοκκάς, Μαρία Χατζίδου και Αθανάσιος Χριστακούδης.

Στους αγώνες αυτούς διεξήχθη και το 2Ο Τεχνικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος. Από τον Ορφέα συμμετείχαν οι αθλήτριες Μαρία Δεληνικόλα, Ειρήνη Τσουλφά και Μαρία Χατζίδου που έλαβαν μέρος στο Ομαδικό Νεανίδων ηλικίας 14-18 ετών και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης συμμετείχαν και οι αθλητές στο  Μικτό, Πασχάλης Ηλίας και Μαρία Δεληνικόλα.