Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των ομάδων της Θράκης

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν αγώνες για τη Βόλει Λιγκ, λόγω των τελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ρέθυμνο.

Αυτό  δίνει την ευκαιρία στο Σάκη Μουστακίδη και τους παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να πάρουν ανάσες ξεκούρασης και να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, έχουμε αγωνιστική δράση στα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Για την 20η αγωνιστική της Α2 Ανδρών η πρωτοπόρος Ορεστιάδα αγωνίζεται στο γήπεδο του Ναυάρχου Βότση στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο το Σάββατο στις 8.00 το βράδυ με διαιτητές τους Δημητρίου και Μπόμπορα. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη ΜΕΝΤ, η Ορεστιάδα επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες.

Η ΓΕΑ αγωνίζεται επίσης εκτός έδρας, στην Κατερίνη, με αντίπαλο τον Πιερικό στις 7.00 μμ και οι παίκτες του Ιπποκράτη Δήμητσα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς και παράλληλα να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την βαθμολογική τους θέση. Διαιτητές οι Ισκάς-Τσαμουρτζής.

Τέλος για την Α2 Γυναικών η Νίκη παίζει στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης υποδεχόμενη τον Αίαντα Ευόσμου το Σάββατο στις 6.00 μμ με διαιτητές τους Ιωαννίδη-Καϊτατζή. Πρόκειται για ένα σπουδαίο παιχνίδι  ανάμεσα σε δυο ομάδες που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και το αποτέλεσμα ενδέχεται να κρίνει εν πολλοίς την τρίτη θέση στη βαθμολογία.