Πωλούνται αλλά ακριβά Γούτας, Λοντίγκιν, Μάνταλος

Την παράδοση που τη θέλει να «παράγει» ποδοσφαιριστές οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο διατηρεί η Ξάνθη, όμως, δεν πρόκειται να ξεπουλήσει τα νέα «αστέρια» της.

Τα πιο hot ονόματα των ακριτών αυτή την περίοδο είναι ο τερματοφύλακας Γιούρι Λοντίγκιν, ο κομοτηναίος Πέτρος Μάνταλος αλλά και ο νεαρός επιθετικός Δημήτρης Γούτας. Ο πρώτος μάλιστα κλήθηκε και στην Εθνική Ανδρών από τον Φερνάντι Σάντος, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τις «μετοχές» του. Στην Ξάνθη έχουν ενημερωθεί πως για τους δυο ποδοσφαιριστές υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Super League, όμως, δεν πρόκειται να… ξεπουλήσουν τους δυο νεαρούς και θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά για να τους παραχωρήσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενδεχόμενες προτάσεις για τους Λοντίγκιν και Γούτα θα πρέπει να φτάσουν στα χέρια του μεγαλομετόχου της ομάδας, Χρήστου Πανόπουλου, για να παρθεί η τελική απόφαση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το «αφεντικό» της Ξάνθης, έχει κοστολογήσει στο 1 εκατ. ευρώ την αξία καθενός από τους δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας του…