«Η Αλεξανδρούπολη δικαίωσε την επιλογή μας»

Την απονομή του Κυπέλλου στους εφήβους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για το επίπεδο της διοργάνωσης.

 «Για μια ακόμη φορά η Ελληνική Περιφέρεια έστειλε το δικό της μήνυμα. Η Αλεξανδρούπολη δικαίωσε στο έπακρο την επιλογή της ΕΟΠΕ να της αναθέσει τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, αλλά και την συνειδητή επιλογή της νυν διοίκησης να διοργανώνονται τέτοιοι αγώνες στην περιφέρεια», είπε ο κ. Χατζηπαναγιώτου, ο ορεστιαδίτης που αποτελεί συνάμα και το μόνο θρακιώτη στο ΔΣ της Ομοσπονδιας Βόλεϊ.

Κάθε λόγο για να χαμογελά είχε με αυτήν την δήλωση ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, τον οποίο βλέπετε δίπλα του στην φωτογραφία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Γιάννης Τζίμας τόνισε: «Η χαρά όλων μας είναι μεγάλη, αφού υλοποιήσαμε το όνειρο και πετύχαμε το στόχο που είχαμε από την αρχή της χρονιάς. Δείχνουμε ότι ο Εθνικός έχει παρών αλλά και μέλλον κι έτσι θα συνεχίσουμε, ενώ η Αλεξανδρούπολη έδειξε ότι μπορεί να διοργανώσει με επιτυχία μεγάλους αγώνες, δικαιώνοντας έτσι την επιλογή της Ομοσπονδίας».

Βέβαια, οφείλουμε να τονίσουμε ότι τα οργανωτικά προβλήματα δεν έλειψαν στο φάιναλ φορ των εφήβων, ειδικά την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του, ωστόσο όπως έχει επισημάνει το thrakisports, αυτά σε μεγαλύτερο ίσως βαθμό οφείλονταν στους παράγοντες της Αθήνας και λιγότερο σε αυτούς του Έβρου…