Επίσκεψη του στίβου του Εθνικού στα Γιάννενα

Τα Γιάννενα θα επισκεφθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο το τμήμα στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να υπάρξει αδελφοποίηση με το σωματείο ΕΚΑ Δωδώνης. 

Πρόκειται για την έναρξη μιας νέας συνεργασίας και στενής επαφής με ένα αξιόλογο σωματείο στίβου, αυτήν την φορά στην Ήπειρο, που εγκαινιάζουν οι άνθρωποι του Εθνικού, μετά την αδελφοποίηση με τον ΠΑΟΚ, εγκαινιάζοντας μια νέα φιλοσοφία και προσέγγιση για τον αθλητισμό.

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνεται η αναχώρηση από την Αλεξανδρούπολη για το πρωί του Σαββάτου 23/3 και η άφιξη στο μεσημέρι στα Γιάννενα. Μετά την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο προβλέπεται επίσκεψη στο νησάκι και το σπήλαιο (http://spilaio-perama.gr/web/) και το βράδυ σε ταβερνάκι θα πραγματοποιηθεί η τελετή αδελφοποίησης με την ομάδα της Δωδώνης.

Την Κυριακή μετά το πρωινό θα ακολουθήσει η επίσκεψη στο γήπεδο όπου από τις 10πμ έως τη μία θα πραγματοποιηθούν αγώνες στίβου με αθλητές του Εθνικού, της Δωδώνης, των Ιωαννίνων, της Ηγουμενίτσας , της Λευκάδας και της Κέρκυρας. Μετά τους αγώνες θα υπάρξει επίσκεψη στο Μουσείο Βρέλη (  http://www.vrellis.gr/), στάση στο ιστορικό Μέτσοβο, φαγητό και αναχώρηση για την επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη.

Η αποστολή αποτελείται από 30 αθλητές-τριες, καθώς και γονείς, προπονητές και παράγοντες της ομάδος. Επόμενη μεγάλη εκδήλωση η υποδοχή του άλλου αδερφού σωματείου, του ΠΑΟΚ την Κυριακή 31 Μαρτίου, με αγώνες, βραβεύσεις και γεύμα.