Βόμβα: Ένταλμα σύλληψης για τον Ντέμη Νικολαΐδη!!!

Αίσθηση προκαλεί η είδηση που κάνει εδώ και λίγη ώρα τον γύρο του διαδικτύου, σύμφωνα με την οποία έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον αλεξανδρουπολίτη πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ Ντέμη Νικολαΐδη.

Η είδηση έρχεται λίγες ώρες μετά την σύλληψη του νυν προέδρου της ΠΑΕ Ανδρέα Δημητρέλλου για χρέη της ομάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, για τον ίδιο λόγο ο οικονομικός εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και ζητάει την σύλληψη όλων των προέδρων της ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2004 και έπειτα, δηλαδή των Ντέμη Νικολαϊδη και των κ.κ. Θανόπουλου και Αδαμίδη, καθώς είχαν το δικαίωμα υπογραφής τα τελευταία χρόνια. 

Ο οικονομικός εισαγγελέας έχει στείλει έγγραφο στην Αστυνομία και ζητάει την σύλληψή τους κι αυτοί με την σειρά τους είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν ενώπιον των Αρχών μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Η αρχή έγινε με τη σύλληψη του προέδρου της ΑΕΚ, κ. Δημητρέλου, ο οποίος παραδόθηκε ο ίδιος στην Αστυνομία για χρέη ύψους 170 εκατ. ευρώ!

Η είδηση συγκλονίζει τους φιλάθλους και οπαδούς της ΑΕΚ, που περνάει δύσκολες ώρες. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Ντέμης Νικολαϊδης μέχρι και πριν από λίγο καιρό σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στα κοινά της αγαπημένης του ομάδας, την οποία τίμησε φορώντας την φανέλα της σαν παίκτης και στην συνέχεια αναλαμβάνοντας το κουπί της διοίκησης….