Την ώρα της ζωντανής μετάδοσης…

Η φωτογραφία είναι από το γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής, την ώρα που στον αγωνιστικό χώρο εξελίσσεται ο τελικός της ΕΠΣ Θράκης.

Οι δύο κύριοι της φωτογραφίας είναι δημοσιογράφοι. Δεξιά είναι ο συνεργάτης του thrakisports Γιάννης Κεσόπουλος που κάνει την μετάδοση του αγώνα για τον ραδιοφωνικό στθαμό “Δίαυλο” και αριστερά ο επίσης καλός φίλος και συνεργάτης Κωνσταντίνος Μαυρομάτης, εκδότης της εφημερίδας “Θρακική Αγορά”.

Η αθλητική ομάδα του γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού της Κομοτηνής βρέθηκε σε πλήρη απαρτία στο γήπεδο για την μετάδοση του τελικού, καθώς πέραν των δύο προαναφερθέντων, το “παρών” έδωσαν και οι Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μπακιρτζής και ο Χουσεΐν Χασάν, εκδότης της εφημερίδας “Το Περισκόπιο”.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον “Δίαυλο Ροδόπης” καθώς και σε όλους γτους συντελεστές για την προβολή που κάνουν στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς πέραν του τελικού, κάθε Σάββατο μεταδίδονται ζωντανά και οι αγώνες της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης.

Ανάλογο εγχείρημα δεν γίνεται σε κανέναν άλλον νομό της Θράκης, αφού ούτε τα ματς της ΕΠΣ Ξάνθης ούτε αυτά της ΕΠΣ Έβρου καλύπτονται ραδιοφωνικά (παρά μόνο… ιντερνετικά, από το thrakisports). Μακάρι το παράδειγμα του “Δίαυλου” και της αθλητικής του ομάδας να είναι προς… μίμηση και να το ακολουθήσουν και άλλα ραδιόφωνα  στους δύο γειτονικούς της Ροδόπης Νομούς…