Θρακιώτης παρολίγον ο αρχηγός αποστολής της Εθνικής

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης  –

Παραλίγο η αποστολή της Εθνικής Ομάδας να πετάξει για την Βοσνία έχοντας “αρχηγό” τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Μάνο γαβριηλίδη και όχι τον πρόεδρό της Γιώργο Σαρρή. 

Ο λόγος; Ο Σαρρής αλλά και ο αναπληρωτής πρόεδρος εγκλωβίστηκαν στα Χανιά, όπου είχαν πάει το βράδυ της Τετάρτης για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Χανίων. Τα αεροπλάνα δεν πεετούσαν από την Κρήτη λόγω κακοκαιρίας.

Αντιθέτως, κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε στις πτήσεις από Αλεξανδρούπολη και έτσι ταξίδευσε κανονικά στην Αθήνα ο επόμενος στην ιεραρχία αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαριηλίδης, ο οποίος επίσης βρίσκονταν στην Κομοτηνή για τον τελικό του Κυπέλλου. Κατά συνέπεια, για λίγη ώρα έχει χριστεί αρχηγός αποστολής ο κομοτηναίος παράγοντας,.

Η αρχική απόφαση που ελήφθη ήταν να αναχωρήσει κανονικά το τσάρτερ της αποστολής στις 11.00 το πρωί, όπως ήταν προγραμματισμένο – και ο πρόεδρος της ΕΠΟ να έρθει στο Σεράγεβο με άλλη πτήση μετά. Τελικά, λίγο πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση έγινε γνωστό ότι επετράπη να αναχωρήσουν αεροπλάνα από τα Χανιά και ήδη είχε φύγει η πτήση του Γ. Σαρρή. Ευσι, αποφασίστηκε να καθυστερήσει για περίπου μία ώρα η αναχώρηση του τσάρτερ για την Βοσνία, το οποίο ως γνωστόν θα ακολουθήσει και το thrakisports….