Τέλος για φέτος ο Κοντογουλίδης!

 

Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης αποχαιρέτησε πρόωρα την φετινή χρονιά καθώς στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη σκίστηκε ο θύλακας στον εγχειρισμένο του ώμο.

Αυτό σημαίνει ότι τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς ενώ στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας είναι να υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα.

 

Ένας τραυματισμός που ήρθε σε μία φάση όπου έκανε τάκλιν σε αντίπαλό του και όπως πήγε να στηριχθεί στον αγωνιστικό χώρο το επιπλέον βάρος του ποδοσφαιριστή της Skoda Ξάνθης είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει η ζημιά.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο Κοντογουλίδης θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις και πάλι μετά από 20 μέρες από την ημέρα που θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Ωστόσο το διάστημα του ενός μηνός συνολικά που θα μείνει εκτός ουσιαστικά ισοδυναμεί και με αυτό των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Super League.

Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι απών από την τελική ευθεία της μάχης της παραμονής του Πανθρακικού στην Super League με αρχή το παιχνίδι που ακολουθεί της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του παιχνιδιού της Εθνικής μας στην Ζένιτσα της Βοσνίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Το πρώτο παιχνίδι που θα απουσιάσει θα είναι αυτό με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για αυτό και ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής Παύλος Δερμιτζάκης θέλει πάση θυσία να μπορεί να έχει στην διάθεσή του τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε ο 32χρονος διεθνής επιθετικός του Πανθρακικού δεν ήταν τελικά τόσο ανησυχητικό κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται τελικά να προλάβει να δώσει το παρών.